teokrasy Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:09 #11 Konudan bağımsız epic cadılar Bayramı indirimleri bugün mü? Bazı sitelerde 16 ekim diyor bazısında 18i diyor stalker 8cin6pusuya yattım da
Konudan bağımsız epic cadılar Bayramı indirimleri bugün mü? Bazı sitelerde 16 ekim diyor bazısında 18i diyor stalker 8cin6pusuya yattım da
jrazrael Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 6 Pazar 09:32 #12 Chatln09 dedi: Hocam Türkçe yama nasıl çevirisi falan Türkçe yama düzgünse oynamayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam harika değil ama genel iyi diyebilirim. Benim ingilizcem var ama bazen sadece odaklanmadan okumak istediğim için açıyordum. Weeping Angel dedi: Online oyunda çeviri de olsa ban riski yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun resmi mod desteği var hocam, mod olarak iniyor menüden tek tuşla aç kapat yapabiliyorsun.
Chatln09 dedi: Hocam Türkçe yama nasıl çevirisi falan Türkçe yama düzgünse oynamayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam harika değil ama genel iyi diyebilirim. Benim ingilizcem var ama bazen sadece odaklanmadan okumak istediğim için açıyordum. Weeping Angel dedi: Online oyunda çeviri de olsa ban riski yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun resmi mod desteği var hocam, mod olarak iniyor menüden tek tuşla aç kapat yapabiliyorsun.