The Elder Scrolls Online mı yoksa New World mü?

Avardenk

Decapat
The Elder Scrolls V: Skyrim'u oynadım pek beğenemedim açıkçası hatta grafikleri gözümü kör ettti denebilir grafiklere çok önem vermem ama kaplamaları çok düşük çözünürlülükteydi. New World'ü hiç oynamadım bilmiyorum o yüzden. Hangisini tavsiye edersiniz ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
New World combat sistemi ve item toplama vb ile Elder Scrolls'e göre daha iyi bence. Ayrıca dediğiniz gibi, Skyrim'in grafikleri biraz sıkıntı. Güzelleştirmek için ekstra bir sürü mod indirmiştim ama beni sarmadı. Fakat Elder Scrolls, New World'e göre daha fazla görev ve hikaye derinliğine sahip. Eğer uzun süre oynamak istiyorsaniz, Elder Scrolls alın, mod kurun ve öyle oynayın. New World, hikaye vs açısından daha sönük kalabilir.

New World'ü düzgün oynamak istiyorsan oyundan çok Discord kanallarında ve klan işleri ile uğraşman gerekir. Günde 1-2 gireyim takılayım dersen 100-200 saat oynayabilirsin ama son seviyeye geldikten sonra işler tamamen klan savaşlarına ve birlikteliklere giriyor, bunlara başladığın zaman ise etkinliklere çok zaman ayırman gerekiyor. Eğer bunu yaparım diyorsan oynayabilirsin. Elder Scrolls Online bireysel oyuncu için şu an piyasadaki en iyi MMORPG olabilir. Tek başına gir istediğini yap kimseye muhtaç değilsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı