The Elder Scrolls serisi oynanır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar the Elder Scrolls serisi günümüzde oynanır mı? Baştan sona tüm oyunları oynamayı düşünüyorum. Oyunların birbiriyle bağlantısı var mı?

Günümüzde hâlâ daha oynanır, bayağı hem de. Açık dünya - rol yapma türünün en iyilerindenler, oynanış özgürlüğü açısından da bir o kadar iyiler (Oblivion ve Skyrim öyle, en azından).

Serinin hikayeleri, bir önceki oyunun bıraktığı yerden (uzun yıllar sonra) devam ediyor ve özünde birbirinin devamı niteliğindeler ama aynı zamanda her oyunun hikayesi, kahramanı, geçtiği yer ve zaman dilimi farklı olduğu için birini anlamak için diğerini oynamak zorunda değilsiniz. Yani her oyunu kendi içinde anlayabilirsiniz, anlayabilmeniz lazım.

Baştan sona gitmenize gerek yok. Günümüz için Oblivion ve Skyrim'i oynasanız yeter, kim olsa paklar. Eskileri "Uğraşır, oynarım" diyorsanız siz bilirsiniz tabii, karışmak bana düşmez.
Şu saatten sonra Morrowind'i oynayabilene saygım sonsuzken Arena ve Daggerfall'ı da oynayabilene helal olsun. Skyrim ve Oblivion'u oynadığım tarzda bu "eski" üçlüyü oynamak pek mümkün olmadığı için ben oynayamıyorum...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı