Eski oyunları oynayamayan biri olarak soruyorum. Modlar görüyorum 2024 oyunu gibi duruyor. RPG seviyorum ama dövüş benim için daha önemli. Skyrim hep aklımda tarz olarak ama dövüşün yavan kalacağı hissiyatım var. Kararsızım. Belki bu başlık kararsızlığımı giderir. Sistem özet: 4060 Ti + 5600.
Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features.
Skyrim için birşey söylemeye gerek yok başyapıt. Fakat oynanış konusunda özellikle dövüşün yavan kalacağı hissiyatınız varsa o konuda haklısınız. Grafiklerle alakalı modlarla sıkıntı yaşamazsınız ama oynanış ağır kalacaktır. Atmosfher hikaye keşif hissiyatı için söylenecek söz yok.
Açıkcası 200 lira için düşünmezdim bile, beğenmesseniz iade edersiniz.
200'den fazla Yılın Oyunu ödülüne sahip olan The Elder Scrolls V: Skyrim, muhteşem detaylarla işlenen maceraların 10. yılını kutluyor. Anniversary Edition 10 yıllık içeriğe sahiptir: Profesyonel eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ana oyunun ve Skyrim Special Edition eklentilerinin yanı...
200'den fazla Yılın Oyunu ödülünün sahibi olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, destansı bir hikâyeye çarpıcı detaylarıyla hayat veriyor. Special Edition, çok olumlu eleştiriler alan oyunu yeniden düzenlenen sanatsal içerik ve efektler, volumetrik huzmeler, dinamik alan derinliği...
www.xbox.com
Türkçe yama falan kurarsın en az 300 saat takılırsın.
Xbox'dan alırsan modlarda sıkıntı yaşayabilirsin.
Sadece Türkçe yama bir de küçük modlar kurabilisin ama mod paketi kurulmuyor.
Ona rağmen oyunu öğrenmen falan farklı ırklar derken 300 saati rahat geçersin.
Alınır ben orijinal Skyrim oynadım zamanında yanı nasıl ilerlediğini bilmiyorsun çok dolu grafik modu kurabilirsin ben kurmuştum bir sürü mod var yani 300-500 saat arası oynarsanız.
Xbox'dan alırsan modlarda sıkıntı yaşayabilirsin.
Sadece Türkçe yama bir de küçük modlar kurabilisin ama mod paketi kurulmuyor.
Ona rağmen oyunu öğrenmen falan farklı ırklar derken 300 saati rahat geçersin.