The Elder Scrolls V: Skyrim alınır mı?

Sinister Sister

Centipat
Daha fazla  
Eski oyunları oynayamayan biri olarak soruyorum. Modlar görüyorum 2024 oyunu gibi duruyor. RPG seviyorum ama dövüş benim için daha önemli. Skyrim hep aklımda tarz olarak ama dövüşün yavan kalacağı hissiyatım var. Kararsızım. Belki bu başlık kararsızlığımı giderir. Sistem özet: 4060 Ti + 5600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim için birşey söylemeye gerek yok başyapıt. Fakat oynanış konusunda özellikle dövüşün yavan kalacağı hissiyatınız varsa o konuda haklısınız. Grafiklerle alakalı modlarla sıkıntı yaşamazsınız ama oynanış ağır kalacaktır. Atmosfher hikaye keşif hissiyatı için söylenecek söz yok.

Açıkcası 200 lira için düşünmezdim bile, beğenmesseniz iade edersiniz.

Hem de öyle bir alınırki.
Ama Steam'den bakma bence Online bir oyun değil zaten. O kadar para vermene değmez.

Türkçe yama falan kurarsın en az 300 saat takılırsın.

dövüşün yavan kalacağı hissiyatınız varsa o konuda haklısınız
Modlarla Witcher 2 gibi bir hissiyat elde etsek bile yeterdi aslında. Diğer söylediklerinizin de farkındayım sanırım alacağım.

Türkçe yama falan kurarsın en az 300 saat takılırsın.
En kötü ihtimali düşünürsek, sadece ana hikayeden gidebiliyor muyum? Bu şekilde kaç saat?

Xbox'dan alırsan modlarda sıkıntı yaşayabilirsin.
Sadece Türkçe yama bir de küçük modlar kurabilisin ama mod paketi kurulmuyor.
Ona rağmen oyunu öğrenmen falan farklı ırklar derken 300 saati rahat geçersin.

Bu arada Xbox derken Microsoft Store diyorum.

Hala alinir bence, dovus icinde iyilestiren modlar var dark soulsa benzetmislerdi dovusu izledigim bir videoda.

Alınır ben orijinal Skyrim oynadım zamanında yanı nasıl ilerlediğini bilmiyorsun çok dolu grafik modu kurabilirsin ben kurmuştum bir sürü mod var yani 300-500 saat arası oynarsanız.

Ya zaten başka bir oyun almayacağım 50-100 lira önemli bir sorun değil Steam'den alıyorum.

Almaya karar verdim. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…