Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #1 Bu oyunun envantere bakma kısmını pek sevmedim. Daha düzenli envanter görünümü için bir mod var mı?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 6 Aralık 2021 #3 SkyUI modu var ama Anniversary Edition ile uyumlu değil diye biliyorum.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 6 Aralık 2021 #4 SkyUI net.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #5 STR4NGE dedi: SkyUI modu var ama Anniversary Edition ile uyumlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim oyun Special Edition. 319361 dedi: Skyui. Genişletmek için tıkla... Bu modu kurarsam, oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa kayıtlı oyunumda kaldığım yerden devam edebiliyor muyum?
STR4NGE dedi: SkyUI modu var ama Anniversary Edition ile uyumlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim oyun Special Edition. 319361 dedi: Skyui. Genişletmek için tıkla... Bu modu kurarsam, oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa kayıtlı oyunumda kaldığım yerden devam edebiliyor muyum?
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Aralık 2021 #6 Wilson Fisk dedi: Benim oyun Special Edition. Bu modu kurarsam, oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa kayıtlı oyunumda kaldığım yerden devam edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Devam edersin, sadece SKSE kurup oyuna bu exe dosyası ile girmen şart.
Wilson Fisk dedi: Benim oyun Special Edition. Bu modu kurarsam, oyuna baştan mı başlamak zorundayım yoksa kayıtlı oyunumda kaldığım yerden devam edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Devam edersin, sadece SKSE kurup oyuna bu exe dosyası ile girmen şart.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #7 319361 dedi: Devam edersin, sadece SKSE kurup oyuna bu exe dosyası ile girmen şart. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından bir problem olmaz değil mi?
319361 dedi: Devam edersin, sadece SKSE kurup oyuna bu exe dosyası ile girmen şart. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından bir problem olmaz değil mi?
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Aralık 2021 #8 Wilson Fisk dedi: Güvenlik açısından bir problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çok bilinen bir şey bu, hatta ilerde yükleyeceğin modların ayarlarını da bu SKSE sayesinde yapabiliyorsun.
Wilson Fisk dedi: Güvenlik açısından bir problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çok bilinen bir şey bu, hatta ilerde yükleyeceğin modların ayarlarını da bu SKSE sayesinde yapabiliyorsun.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #9 319361 dedi: Hayır çok bilinen bir şey bu, hatta ilerde yükleyeceğin modların ayarlarını da bu SKSE sayesinde yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım hocam teşekkür ederim.
319361 dedi: Hayır çok bilinen bir şey bu, hatta ilerde yükleyeceğin modların ayarlarını da bu SKSE sayesinde yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım hocam teşekkür ederim.