The Elder Scrolls V: Skyrim göreve nasıl baştan başlanır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Bir göreve baştan başlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu?

Görevden önce save dosyanız varsa ona dönebilirsiniz ya da oyunun komut bloğuna kod yazıp dönebilirsiniz. Hangi görev?

Görevden önce save dosyanız varsa ona dönebilirsiniz ya da oyunun komut bloğuna kod yazıp dönebilirsiniz. Hangi görev?
Şu karanlık suikastçiler mi ne vardı ya onun ilk görevine baştan başlamak istiyorum.

Yapabileceğiniz en iyi şey yaptığınız seçimden önceki bir kayıtlı oyuna geri dönmek. Yine de aşağıda yazılanları yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer görevi Astrid'i öldürerek ve sonrasında Karanlık Kardeşlik'i yok ederek tamamladıysanız aşağıdaki adımları uygulayın.

Konsolu açıp player.addtofaction 1bdb3 1 komutunu yazın.
Bu Karanlık Kardeş üyelerinin size karşı düşman olmasını durduracak.

Konsol komutlarını kullanarak öldürdüğünüz bütün Kardeşlik üyelerini diriltin.
Astrid'i diriltmek için konsola prid 1bde8 yazıp enter'layın, daha sonra resurrect yazın.
prid yazdıktan sonra sırasıyla 1bde7, resurrect, 1bdeb, resurrect, 1c3ad, resurrect, 1c3ae, resurrect, 1d4bb, resurrect, 3289a, resurrect yazarak yukarıdaki işlemi tekrarlayın.

Karanlık Kardeşlik tapınağına girip prid 1d4bc yazıp enter'layın, sırasıyla enable, resurrect, moveto player komutlarını yazın.
setstage db02a 10 komutunu yazın. Artık Karanlık Kardeşlik görevlerine başlayabilirsiniz.
Nazir için yaptığınız 3 kontrattan sonra Cicero Tapınak'ta belirmez ve Astrid size "Mourning Never Comes" (Yas Tutmadan) görevini vermezse aşağıdaki adımları uygulayın.
Tapınak'tan çıkın.
Tek tek aşağıdaki komutları girin.
.setpqv DarkBrotherhood CiceroArrive_var 1
Tapınak'a girin ve Cicero'yu ilgilendiren konuşmalardan sonra Astrid size görevi verecektir.
Yas Tutmadan görevini tamamladıktan sonra Astrid ile konuşmadan konsolu açıp setpqv DarkBrotherhood CiceroTalk1_var 2 komutunu yazın.

Son düzenleme:
Ben hiç karanlık kardeşlik görevlerine başlamak istemiyordum direk Astrid'i öldürüp karanlık kardeşliği yok etme görevine başlamak istiyordum.

resetquest db02 yazmayı deneyebilirsiniz. Komut görevi sıfırlayacaktır. Ama normal bir oyunda yaşanan uyuduktan sonra kulübede uyanma ve seçim yapmanız gereken kısmı tekrardan yaptırır mı emin değilim.
Eğer olmazsa önce setstage DB02 220, sonra setstage DBDestroy 10 yazmayı deneyin.
Böyle Dostlarla Birlikte görevini Astrid'i öldürmüş gibi tamamlayıp Karanlık Kardeşlik'i Yok Et görevini başlatması lazım.
Yine de dediğim gibi, önceki bir kayıta dönmeniz en iyisi olur. Komutlar oyununuzu bozabilir ya da istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Daha önceki kaydım yok maalesef en son kayıt bu.

Konsol komutları ile istediğiniz sonucu alamazsanız Karanlık Kardeşlik görevleri yapmayın, bir köşede dursunlar hocam. Çok bir şey kaybetmezsiniz.
Kulübede kimi öldürdünüz bilmiyorum, ama paralı asker "Belki... kendimi kaybettiğim zamanlar olmuştur. Ama savaşta olur böyle şeyler." ve Khajiit de "hırsız, katil, ve tacizci" olduğunu itiraf ediyor. Anneyi öldürmediyseniz dert edecek pek bir şey yok denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…