Evet arkadaşlar oyun bende uzun suredir vardı fakat bir turlu fırsat bulamamıştım oynamaya, bir yandan da Türkçe yamasının çıkmasını bekliyordum. Türkçe yama cıktı, e ben de oyunu artık oynamak istiyorum. Bana biraz bilgi verir misiniz oyun hakkında. Hangi türle başlıyım? Nasıl vır yol izlememi tavsiye ederseniz? Hırsız mı olsam suikastçi mi? Karar veremiyorum bana biraz yardım ederseniz sevinirim
Oyundaki en kuvvetli seçim Mage'ler yani büyücülerdir, fakat iyi kullanabilirsen . Mesela karakterini Battle Mage yapabilirsin. Bu da hem defansının hemde büyü güçlerinin olması demektir. Kendini bu özelliklerde donattığın an seni kimse yıkamaz . Yukarıda arkadaşta yazmış, aslında seçim sana bağlı. Yakın dövüş (Assasin, Warrior, Battle Mage) veya uzak dövüş (Assasin/Okçu, Mage) gibi... Oyunun Türkçe yaması çıktığı için ırkların özelliklerini okuyup sana cazip gelen bir ırkı seçmen zor olmayacaktır. Ama öte yandan seçim zor da olacaktır çünkü; her ırkın kendine has iyi ve kötü yanları var. Burada iş Player'e yani tamamen senin yeteneklerine kalıyor . Ben ilk çıktığından beri sayısız kez oynadım ve her seferinde farklı seçimlerle oynadım. Eğer sormak istediğin bir nokta olursa seve seve yardımcı olurum. İyi oyunlar .