Sürprizbozan The Elder Scrolls v: Skyrim oyunu kaç saatte biter?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lowiukz

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba Skyrim oynuyorumç 54 saatim var şu an.

Kırsakallarla tanıştım. Artık ejderdoğan oldugumu kanıtladım. En son thalmor büyükelçiliğine gidecektim.

Önceliğimi yan görevlere verdim. Ana hikayeyi yeni oynamaya başladım. Tüm haritayı keşfettim 32 seviye falan oldum. Kastım karakteri ama oyun bitecek gibi durmuyor. Bir de Pintipanda'nın Skyrim serisini görünce . Bu oyunun sonu var mı? Her şeyiyle bitirmeye kalksam kaç saat sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam araştırmama göre sadece ana hedeflere odaklanıldığında 35. fullemek içinse 240 saat falan gerekiyormuş.

Bitmediği doğrudur. Ana görevler öyle öyle aman da aman değil. Yan görevleri daha hoş. Thieves Guild'e ve Dark Brotherhood'a mutlaka katılın.

Oyunun ana senaryosunun bitmesi çok uzun sürmüyor ama asıl mesele Skyrim tam olarak asla bitmez. Her zaman her yerde bekleyen yeni bir görev vardır

Bitmediği doğrudur. Ana görevler öyle öyle aman da aman değil. Yan görevleri daha hoş. Thieves Guild'e ve Dark Brotherhood'a mutlaka katılın.Eki Görüntüle 2624936

Vay be, ben
iç savaş
Ana hikaye ve DLC olduğunu düşündüğüm bir kısım var onları bitirip bırakabilirim finallerim başlayacak finallerden sonra da Baldur's Gate 3 ve Elden Ring oynamayı düşünüyorum.

Oyunun ana senaryosunun bitmesi çok uzun sürmüyor ama asıl mesele Skyrim tam olarak asla bitmez. Her zaman her yerde bekleyen yeni bir görev vardır

Çok uzun bir serüvenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…