TES serisinin hiçbir oyununu daha önce oynamadım. RPG'ye de yeni yeni ısınıyorum. Biraz önce Witcher 3'ü bitirdim. Sorum şu ki TES 5'e başlamadan önce neleri araştırmalıyım, oyuna dair neleri bilmeliyim? Kaynak, video vs.
-İngilizcem B1-B2 seviyesinde, oyuna Türkçe yama yüklemem gerekir mi? Oyuna yapılan Türkçe yamalar ne kadar kaliteli? Duyduğunuz ile altta yazan şey aynı olmayınca takıntılıysanız benim gibi sinir olabilirsiniz.
For other uses, see Race. There are ten different playable races in The Elder Scrolls V: Skyrim. Each one possesses its own unique racial abilities and powers. Each race starts with +10 in one skill and +5 in five other skills. However, this doesn't mean that a race is restricted to a certain...
In Skyrim, there has been removed the distinction of classes and shoved the nigh complete freedom of character development in your hands. While this newfound
Skyrim son yılların en iyi RPG(RYO-Rol yapma oyunu) sayılabilir.Bu rehberi okuyorsanız zaten Skyrim'ı az çok biliyorsunuzdur.Olabildiğince hikayeye girmeden sadece yararlı bir kaç bilginin bu
İlk başta birkaç mod hariç oyuna mod yüklemeni önermem. Sade bir şekilde bitir. Grafik modu, skyuı ve Türkçe yama yükleyebilirsin. Ana görev odaklı oynamanı önermem. Yan görev yaparak ve ekipman kasarak bitir. Oynayış tarzına göre karakter seçmeye çalış. Karakterlerin bazı özel güçleri oluyor. Buna göre seçersen daha iyi olur. Oyunu bitirdikten sonra mod yükleyip bir süre daha oynayabilirsin. Modların düzgün çalışması için SKSE yüklemeni öneririm.
Oyunu oynadığım zamanı hatırlıyorum İngilizcem B1 bile değildi. Pata küte oynamıştım. Keşfede keşfede. Bu oyunun güzelliği de bu bence. Dal gitsin içine o seni çekecek Zaten 1 kere oynamayacaksın seversen.
Tavuklara dokunma! Onun dışında, oyunda ana hikaye ve milyon tane yan hikaye var. Ama dur ana hikayeyi bitireyim diye de uğraşma. Oyunu akışına bırak. Yan hikayeler dandik değil, bazıları ana hikayeden daha güzeldi.
Oyunun birde mod dünyası var. Ne zamanki "ya oyunda şu olsaymış güzel olurmuş" dersen hemen nexusmods'a git ve mod dünyasına gir. O zamana kadar geçirdiğin vaktin 2 katını modlayarak geçirirsin.
Normal Skyrim'in Türkçe yamasını Oyunçeviri yapmıştı, Steam Atölyesi'nde bulabilirsiniz.
Special Edition'ın yamasını da oyun içindeki modlar kısmından arama yerine "Turkish" yazarak bulabilirsiniz. Bunu da Elder Scrolls Türk, Oyunçeviri'nin yaptığı yamayı revizyon ederek Special Edition'a uyarlamıştı.