The Elder Scrolls V: Skyrim ses gelmiyor

• Konuyu başlatan exion0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.233

exion0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün akşam Skyrim indirdim temiz ve modsuz ancak oyunu açtığımda bethesda logosundan sonra hiçbir ses gelmiyordu, silip tekrar yükledim yine olmaz dosyaları doğrulattım olmadı. Skyrim. İni dosyasını sildim olmadı. DirectX silip kurdum olmadı. Bethesda logosunda ses var, ana menüde yok. Oyuna başlıyorum konuşmalar yok bütün NPC'ler idle animasyonunda. Arabalar kaleye geliyor hiçbir şey olmuyor ProcMon'dan kontrol ettim hiçbir eksik bir DLL, regedit dosyası yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu modu kurar mısın? Basitçe indirdiklerini data klasörüne atacaksın. Ne yapman gerektiği yazıyor zaten sitede.

Eğer güncel değilse sürücülerini de güncelleştir. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun?

Deneyeceğim Windows 10 kullanıyorum ve bundan düşük sistemde en düşükte oynamıştım. Tüm sürücülerim güncel, mod olursa haber vereceğim.
Şu modu kurar mısın? Basitçe indirdiklerini data klasörüne atacaksın. Ne yapman gerektiği yazıyor zaten sitede.

Eğer güncel değilse sürücülerini de güncelleştir. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun?

çalışmıyor acaba bu sorunu düzeltecek başka bir mod yokmu?

Son düzenleme:
Hocam çok basit bir çözümü var. Skyrim 2011 veya LE versiyonunda bıraktığım linkteki DirectX kurulum dosyasını indirip kurun. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı