Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.858 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #41 Nieagerams dedi: Bu oyun benim aklımın bir köşesinde hep vardı ve deneyimlemek istiyordum. Sonunda aldım. Umarım beklentilerimi karşılar. Genişletmek için tıkla... Karşılar hocam.
Nieagerams dedi: Bu oyun benim aklımın bir köşesinde hep vardı ve deneyimlemek istiyordum. Sonunda aldım. Umarım beklentilerimi karşılar. Genişletmek için tıkla... Karşılar hocam.
Sinister Sister Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #42 Daha önce de almak istemiştim ama ertelemiştim. Başlığı görmesem kaçıracaktım teşekkürler. Kullandığınız güncel ve çalışan mod rehberi varsa alırım.
Daha önce de almak istemiştim ama ertelemiştim. Başlığı görmesem kaçıracaktım teşekkürler. Kullandığınız güncel ve çalışan mod rehberi varsa alırım.
H halogong Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #43 Nyxa dedi: Yalnız Nolvus'un sitesine girdiğim zaman Anniversary DLC gerekli yazıyor. Anniversary DLC si mi var sizde ? Bir ara Skyrim Ultima diye bir şey çıkmıştı ama hiç yayınlanmadı. Ona benzer de sanırım sadece Nolvus şu an. Genişletmek için tıkla... Evet anniversary var.
Nyxa dedi: Yalnız Nolvus'un sitesine girdiğim zaman Anniversary DLC gerekli yazıyor. Anniversary DLC si mi var sizde ? Bir ara Skyrim Ultima diye bir şey çıkmıştı ama hiç yayınlanmadı. Ona benzer de sanırım sadece Nolvus şu an. Genişletmek için tıkla... Evet anniversary var.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 21 Ocak 2025 #44 Aldım, güzel fiyat.