sethrollins99 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Sizce dolar daha fazla artmadan alınır mı? (Oyunu Steam'den oynamak istiyorum, o yüzden Microsoft Store'da daha ucuz vs. yazmazsanız sevinirim.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Sizce dolar daha fazla artmadan alınır mı? (Oyunu Steam'den oynamak istiyorum, o yüzden Microsoft Store'da daha ucuz vs. yazmazsanız sevinirim.)
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Alınır. Saatlerce oynayacağınız bir oyun.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #3 sethrollins99 dedi: Sizce dolar daha fazla artmadan alınır mı? (oyunu Steam'den oynamak istiyorum, o yüzden Microsoft Store'da daha ucuz vs. yazmazsanız sevinirim.) Genişletmek için tıkla... Ben Skyrim'i sevemedim bir türlü. Kütüphanede boş boş duruyor.
sethrollins99 dedi: Sizce dolar daha fazla artmadan alınır mı? (oyunu Steam'den oynamak istiyorum, o yüzden Microsoft Store'da daha ucuz vs. yazmazsanız sevinirim.) Genişletmek için tıkla... Ben Skyrim'i sevemedim bir türlü. Kütüphanede boş boş duruyor.
Chlois Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 RPG oyun tarzlarını seviyorsan ve aynı zamanda açık dünyada vakit geçirmek istiyorsan kesinlikle öneririm.
RPG oyun tarzlarını seviyorsan ve aynı zamanda açık dünyada vakit geçirmek istiyorsan kesinlikle öneririm.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2023 #5 Special edition olunca ne avantajı oluyor?
Chlois Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #6 Schale dedi: Special Edition olunca ne avantajı oluyor? Genişletmek için tıkla... Eski sürümün üzerinde değişiklikler, yenilikler vs. güncelleme gibi düşün. Birisi eski sürüm birisi yeni sürüm misali
Schale dedi: Special Edition olunca ne avantajı oluyor? Genişletmek için tıkla... Eski sürümün üzerinde değişiklikler, yenilikler vs. güncelleme gibi düşün. Birisi eski sürüm birisi yeni sürüm misali
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 21 Kasım 2023 #7 floppax dedi: Ben Skyrim'i sevemedim bir türlü. Kütüphanede boş boş duruyor. Genişletmek için tıkla... Modlu denediniz mi ?
floppax dedi: Ben Skyrim'i sevemedim bir türlü. Kütüphanede boş boş duruyor. Genişletmek için tıkla... Modlu denediniz mi ?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2023 #8 Chlois dedi: Eski sürümün üzerinde değişiklikler, yenilikler vs. güncelleme gibi düşün. Birisi eski sürüm birisi yeni sürüm misali Genişletmek için tıkla... Hocam oyunforda normal sürümü steam keyli hali 60tl microsoft storeda special edition 40 tl hangisini alayım?
Chlois dedi: Eski sürümün üzerinde değişiklikler, yenilikler vs. güncelleme gibi düşün. Birisi eski sürüm birisi yeni sürüm misali Genişletmek için tıkla... Hocam oyunforda normal sürümü steam keyli hali 60tl microsoft storeda special edition 40 tl hangisini alayım?
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #9 584297 dedi: Modlu denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Oyun o kadar boş geldi ki mod yüklemeye bile tenezzül etmedim.
584297 dedi: Modlu denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Oyun o kadar boş geldi ki mod yüklemeye bile tenezzül etmedim.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 21 Kasım 2023 #10 Schale dedi: Special edition olunca ne avantajı oluyor? Genişletmek için tıkla... Yukardaki arkadaşın dediği gibi güncelleme diyebiliriz. Ama asıl mevzu modcuların genel olarak SE versiyonu için mod çıkarması, kaldı ki bu oyun modsuz gerçekten sizi yorar.
Schale dedi: Special edition olunca ne avantajı oluyor? Genişletmek için tıkla... Yukardaki arkadaşın dediği gibi güncelleme diyebiliriz. Ama asıl mevzu modcuların genel olarak SE versiyonu için mod çıkarması, kaldı ki bu oyun modsuz gerçekten sizi yorar.