sethrollins99 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #11 584297 dedi: Modlu denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle tavsiye ettiğiniz modlar nelerdir ?
584297 dedi: Modlu denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle tavsiye ettiğiniz modlar nelerdir ?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 21 Kasım 2023 #12 sethrollins99 dedi: Hocam kesinlikle tavsiye ettiğiniz modlar nelerdir ? Genişletmek için tıkla... Dostum bu kanalı takip edebilirsin bende bu sayede çözmüştüm mod olayını işin aslı biraz karmaşıktır incelersin vaktin olduğunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sethrollins99 dedi: Hocam kesinlikle tavsiye ettiğiniz modlar nelerdir ? Genişletmek için tıkla... Dostum bu kanalı takip edebilirsin bende bu sayede çözmüştüm mod olayını işin aslı biraz karmaşıktır incelersin vaktin olduğunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chlois Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #13 Schale dedi: Hocam oyunforda normal sürümü Steam keyli hali 60TL Microsoft Store'da Special Edition 40 TL hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Edition hali her zaman düzeltilmiş, buglar temizlenmiş ve yenilikler eklenmiş şekilde ayarlanıyor. Benim tercihim tabii ki de Edition olurdu.
Schale dedi: Hocam oyunforda normal sürümü Steam keyli hali 60TL Microsoft Store'da Special Edition 40 TL hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Edition hali her zaman düzeltilmiş, buglar temizlenmiş ve yenilikler eklenmiş şekilde ayarlanıyor. Benim tercihim tabii ki de Edition olurdu.