Epic Games The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - 87.25 TL

Çerçevesiz tam ekranla bu durumu çözebilirsin gibi, Borderless Gaming veya Flawless Widescreen uygulamalarını bir dene istersen.
Sanırım bu iki program da MacOS + Sikarugir(Wine) kullandığım için işime yaramayacak ama öneriler için teşekkürler. Araştırmaya devam ediyorum.

Sanırım bu iki program da MacOS + Sikarugir(Wine) kullandığım için işime yaramayacak ama öneriler için teşekkürler. Araştırmaya devam ediyorum.
O kısmı kaçırdım kusura bakma, bu programlara alternatif çerçevesiz tam ekran açmanı sağlayacak bir uygulama bulabilirsen çözebilirsin sanırım ya da ini dosyasını biraz daha kurcalayarak

O kısmı kaçırdım kusura bakma, bu programlara alternatif çerçevesiz tam ekran açmanı sağlayacak bir uygulama bulabilirsen çözebilirsin sanırım ya da ini dosyasını biraz daha kurcalayarak
BethINI Pie yapıyor bunları ama nedense mouse'u sağ aşağı köşeye çekince masaüstünü göstermesini ve arada bir ortaya çıkan mouse imlecini çözemedim. Konu ile alakalı modlara bakıyorum. Bakalım bulabilecek miyim.

Nexsus Mod'da SKSE var diye biliyorum. Oradan kurulsa aynı işlevi görmüyor mu steam'deki gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…