@Motionless IN White bu attığın Skyrim için geçerli, fakat bu yama Special Edition ile uyumlu değil. İnternetteki bazı yamaları denemiştim, fakat karakter hataları veriyor, ve birçok diyaloğu anlayamıyorsun.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Not: Zamanında oyundaki mods kısmından kendi indirdiğim yamadır. En son sürümdür. Nolur nolmaz diye yedek almıştım. Bazı arkadaşlar oyunçeviri linkini vermişler special edition yamasının oyun çeviriyle bir alakası yok. Yama Elderscrollstürk'ün. İstekte bulunurlarsa linki içeriğini silerek kaldırırım. Ama yama mods kısmına tekrar eklenene kadar insanların ulaşması için linkin kalması taraftarıyım.
Arkadaşlar sorunu çözdüm indirdiğim Türkçe yama dosyasında ki texture dosyasını kaldırıp tekrar başlattığımda maymuncuk görünebilir oldu. Oyundaki Türkçe karaktarler de bozulmalar oldu fakat kapatıp açtığımda düzeldi hepinize teşekkür ederim
Windows dan klavye ayarlarını ingilizce yapıp Alt+2 tuşu ile "@" işaretini yapabilirsin. Benim tavsiyem oyunun içinde ki mod yerini değilde nexus mod'un programını kullanıp nexus mod'dan indirmen. 500 saatin üzerinde skyrim special edition oynadım bunun kadar da normal skyrim deneyimim var. Special edition'un içinde ki mod bölümü tam zulüm. Nexus mod manager tercihimdir. Çoğu modun da türkçe yamasını bulabilirsin nexus mod'da.