Xbox The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (PC) - 50 TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.149
Makaleler
17
Yer
İzmir
Platform: Xbox (PC)
Link:

1698364472994.png

Platform: Xbox (PC)
Link:

Bunu alıp steam hesabına geçirebilir miyiz?

Xbox PC klasörü kilitlediği için harici hiçbir şey yüklettirmiyor. Xbox PC için yama yükleme rehberi tarzı bir başlık vardı forumda; belki oradakileri yaparak yüklenebilir bir ihtimal.

Xboxgames adlı klasörde oyunun dosyalarını değiştirebiliyorum ama oyunlara Türkçe yama yükliyebiliyorum.

Xbox PC klasörü kilitlediği için harici hiçbir şey yüklettirmiyor. Xbox PC için yama yükleme rehberi tarzı bir başlık vardı forumda; belki oradakileri yaparak yüklenebilir bir ihtimal.

1698554368475.png

1698554397191.png

Hiç şifrelenmişe benzemiyor.

Ben Strafield'ı xbox uygulamasından indirdim ama mod yükleyebilmiştim. Dosyalar kilitli değil, yine de Steam sürümünde çalışıp Xbox mağaza sürümünde çalışmayan modlar olur mu bilmem.

Ben Strafield'ı xbox uygulamasından indirdim ama mod yükleyebilmiştim. Dosyalar kilitli değil, yine de Steam sürümünde çalışıp Xbox mağaza sürümünde çalışmayan modlar olur mu bilmem.
Ben epeydir kullanmıyorum bu uygulamayı. Belki dosya sistemini değiştirmişlerdir. Ben bu şekil hatırladığımdan öyle yazdım.

**Evet Kasım 2021'de Microsoft bunu güncelleyip dosya korumasını kaldırmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı