The Elder Scrolls V: Skyrim Türkçe yama yarı İngilizce

Daha fazla  
Skyrim indirdim. Steam'dan oyunu kurudum Türkçe oyun çeviriden yaptım oyuna girdim herkesle konuşunca İngilizce altyazı ve yarı Türkçe bazen İngilizce. Nasıl düzeltebilirim? Dawnguard satın aldım 2 DLC param yetmedi.

Skyrim indirdim. Steam'dan oyunu kurudum Türkçe oyun çeviriden yaptım oyuna girdim herkesle konuşunca İngilizce altyazı ve yarı Türkçe bazen İngilizce. Nasıl düzeltebilirim? Dawnguard satın aldım 2 DLC param yetmedi.
Eğer yamadan başka mod varsa büyük ihtimalle o sebep oluyordur. Bende ilk yüklediğimde her şey Türkçe'ydi ama bir kaç mod yükledikten sonra mekanlardan geçerken kapılarda çıkan isimler falan ingilizce oldu.

Dün Skyrim indirdim kurdum Türkçe yama çalışıyordu dawnguard DLC'si aldım Türkçe yamayı kurdum çalıştı en son Save aldım yerde yazılar İngilizce'di bazı yerleri bir de büyük yazıda i yazıyordu yazıların oldu yerde onu nasıl düzeltebilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı