Merhaba,
Elders Scroll Online oynarken 8-10 dakika aralıklarla oyundan atıyor. Bir çok yöntem denedim ancak çözüm bulamadım. Denediğim şeyler yazıyorum eğer bir önerisi olacak olursa denediğim şeylere bakıp yapmadığım bir şey varsa destek olabilirsiniz.
Aşağıdaki yöntemleri denedim ancak hiçbiri sorunu çözmedi.
1-Add-on'ların tamamını kapatıp oyuna girmek,
2-Oyunun "program data" klasörünü silmek ve 0'dan patch almasını sağlamak.
3-Farklı internet ile denemek,kablolu bağlantı kullanıyorum TurknNet 50 Mbps oyun içi pingim 80-90 civarında. (Mobil hattımdan internet paylaşımı yaptım yine oyundan attı)
4-Grafik kalitesini neredeyse 0'a indirmek. (bazen büyük maplere girince anlık fps drop giriyor sonra oyundan atıyordu minimum grafikte fps drop olmuyor ama yine oyundan atıyor)
5-Oyunu tamamen sildim, kalıntı dosyaları Revo Uninstaller diye bi programla temizledim. Sıfırdan tekrar kurdum. Ancak durum hala aynı.
6-Ticket attım yanıt gelmedi hala yanıt bekliyorum oyunun "Game Consultant" özelliğini kullanarak sistemi ve oyunu tarattım hata raporunu yolladım Ticket olarak.
Tüm çabalarıma rağmen oyuna max 8-10 dk bağlı kalabiliyorum. Bazen zindanın ortasında oyundan atıyor sinir krizleri geçirttiriyor. İade etme fırsatım olsa iade bile ederdim ancak 2 saati çoktan doldurdum. Varsa bildiğiniz bir metod sizden ricam söyleyin deneyeyim ben de. Büyük bir hevesle alıp büyük bir hayal kırıklığıyla oyunu oynamaya çalışıyorum. Teşekkür ederim şimdiden herkese.
Monster Abra A7 V.7.3 Gaming Laptop Kullanıyorum. Tüm sürücüler güncel.
Merhaba, destek olabilecek biri var mı?
Sorunu hala çözemedim. Yardımcı olabilecek biri yok mu?