S Serryuu Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 The eminence ın Shadow mangası mı daha iyi animesi mi? Animesini bitirdim devamını merak ediyorum mangadan devam etmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
The eminence ın Shadow mangası mı daha iyi animesi mi? Animesini bitirdim devamını merak ediyorum mangadan devam etmeli miyim?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.793 Çözümler 25 12 Eylül 2024 #2 Serryuu dedi: The eminence ın Shadow mangası mı daha iyi animesi mi? Animesini bitirdim devamını merak ediyorum mangadan devam etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mangadan devam etmelisin kanka.
Serryuu dedi: The eminence ın Shadow mangası mı daha iyi animesi mi? Animesini bitirdim devamını merak ediyorum mangadan devam etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mangadan devam etmelisin kanka.
S Serryuu Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 xquerzy dedi: Mangadan devam etmelisin kanka. Genişletmek için tıkla... Öylemi diyon