The Escapists 2 alınır mı?

Dusk06

Hectopat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatı aslında uygun ama yine de sormak istedim daha doğrusu oynanır mı? Prison Break favori dizim olabilir ancak oynanışta nasıl bir keyif verir böyle bir oyun bilmiyorum.
Görsel dizaynı oldukça hoş ama o hapishaneden kaçmak, ortam, olaylar, oynanış çeşitliliği ne durumda merak ediyorum internette çok fazla videosunu çekende yok Türk.

Selam dostum güzel bir oyuna denk gelmişsin eğer görev yapma eğlenme isyan çıkarma ve oyunun ana temeli olayını biliyorsan seversin ve fiyatı da gayet makul gerçi Epic Games bir ara bedava vermişti ama her neyse eğer çok arkadaşın varsa çok ama çok daha keyifli oluyor kendi aranızda tartışma kavga çıkartıyorsunuz eşyalarınızı çalıyorsunuz roleplay i sarıyor ama 2 kişi girme durumun var ise o bile keyifli ortalama bir hapishaneyi 30-40 dakika da bitirebiliyorsun çok iyiysen daha da kısa yapay zekalar gayet kaliteli ve mantıklı ilerliyor kesinlikle oynamayan varsa mutlaka alıp denemeli.

Selam dostum güzel bir oyuna denk gelmişsin eğer görev yapma eğlenme isyan çıkarma ve oyunun ana temeli olayını biliyorsan seversin ve fiyatı da gayet makul gerçi Epic Games bir ara bedava vermişti ama her neyse eğer çok arkadaşın varsa çok ama çok daha keyifli oluyor kendi aranızda tartışma kavga çıkartıyorsunuz eşyalarınızı çalıyorsunuz roleplay i sarıyor ama 2 kişi girme durumun var ise o bile keyifli ortalama bir hapishaneyi 30-40 dakika da bitirebiliyorsun çok iyiysen daha da kısa yapay zekalar gayet kaliteli ve mantıklı ilerliyor kesinlikle oynamayan varsa mutlaka alıp denemeli.
Aleyküm selam hocam Epic hesabım var lakin genel olarak koleksiyon yapmak istiyorum bir de bu türe ilgim olduğu için oynarım diye de bu parayı vermek istiyorum sanırsam Epic'ten 50 lira daha fazla ücreti sorun değil. Tek bir arkadaşımda var şu anlık ama tek girince de sararsa süper olur. Tamamen kendi aklımı kullanarak kaçmak zevkli olur. Bu aralar AAA oyunlardan ziyade oynaması keyifli, tatlı görünen ve bulmaca, yaşam, hayatta kalma gibi oyunlar dikkatimi çekiyor hatta Stardew Valley'i de alacağım umarım sarar. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı