Silentac Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 31 Ocak 2023 #1 Geçenlerde ücretsiz olduğunda almıştım ancak hiçbir yerde güvenli bir yama bulamadım. Oyuna yamayı kuran biri paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geçenlerde ücretsiz olduğunda almıştım ancak hiçbir yerde güvenli bir yama bulamadım. Oyuna yamayı kuran biri paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 31 Ocak 2023 #2 Aa, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan Çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben
Aa, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan Çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben
Silentac Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 31 Ocak 2023 #3 SHYAH dedi: Aa, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan Çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben Genişletmek için tıkla... İndirirken virüs uyarısı aldım,maalesef güvenli değil hocam
SHYAH dedi: Aa, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan Çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben Genişletmek için tıkla... İndirirken virüs uyarısı aldım,maalesef güvenli değil hocam
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 31 Ocak 2023 #4 Silentac dedi: İndirirken virüs uyarısı aldım,maalesef güvenli değil hocam Genişletmek için tıkla... .exe uzantılı yamalar virüs olarak algılanabiliyor birkaç kez yaşamıştım. Bu site için de geçerli demiyorum tabii.
Silentac dedi: İndirirken virüs uyarısı aldım,maalesef güvenli değil hocam Genişletmek için tıkla... .exe uzantılı yamalar virüs olarak algılanabiliyor birkaç kez yaşamıştım. Bu site için de geçerli demiyorum tabii.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #5 Konudaki linkten ulaşabilirsiniz. Bizim çıkarttığımız bir çeviriydi. Resident Evil 3 Remake Türkçe Yama (RTX Güncellemesine Uyumlu) ÇEVİRMENLER Pelin croftrust (Uğurcan) FONT ISKA TEST ISKA R-10 RTX Güncellemesine Uyarlama ISKA rewold20 LAUNCHER'I İNDİR https://www.mediafire.com/file/sawwa359grbpanh/RewAdIs_Launcheri_v0.5.7z/file VIRUSTOTAL... www.technopat.net
Konudaki linkten ulaşabilirsiniz. Bizim çıkarttığımız bir çeviriydi. Resident Evil 3 Remake Türkçe Yama (RTX Güncellemesine Uyumlu) ÇEVİRMENLER Pelin croftrust (Uğurcan) FONT ISKA TEST ISKA R-10 RTX Güncellemesine Uyarlama ISKA rewold20 LAUNCHER'I İNDİR https://www.mediafire.com/file/sawwa359grbpanh/RewAdIs_Launcheri_v0.5.7z/file VIRUSTOTAL... www.technopat.net
Silentac Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 31 Ocak 2023 #6 Charlotth dedi: Konudaki linkten ulaşabilirsiniz. Bizim çıkarttığımız bir çeviriydi. Resident Evil 3 Remake Türkçe Yama (RTX Güncellemesine Uyumlu) ÇEVİRMENLER Pelin croftrust (Uğurcan) FONT ISKA TEST ISKA R-10 RTX Güncellemesine Uyarlama ISKA rewold20 LAUNCHER'I İNDİR https://www.mediafire.com/file/sawwa359grbpanh/RewAdIs_Launcheri_v0.5.7z/file VIRUSTOTAL... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunun ismini yanlış okudunuz. The Evil Within 2 oyunun ismi. Eğer çevirdiyseniz paylaşmanızı çok isterim.
Charlotth dedi: Konudaki linkten ulaşabilirsiniz. Bizim çıkarttığımız bir çeviriydi. Resident Evil 3 Remake Türkçe Yama (RTX Güncellemesine Uyumlu) ÇEVİRMENLER Pelin croftrust (Uğurcan) FONT ISKA TEST ISKA R-10 RTX Güncellemesine Uyarlama ISKA rewold20 LAUNCHER'I İNDİR https://www.mediafire.com/file/sawwa359grbpanh/RewAdIs_Launcheri_v0.5.7z/file VIRUSTOTAL... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunun ismini yanlış okudunuz. The Evil Within 2 oyunun ismi. Eğer çevirdiyseniz paylaşmanızı çok isterim.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #7 Silentac dedi: Sanırım oyunun ismini yanlış okudunuz. The Evil Within 2 oyunun ismi. Eğer çevirdiyseniz paylaşmanızı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Konuda Launcher linki var. Onu indirip açın. The Evil Within 2 çevirisi de mevcut.
Silentac dedi: Sanırım oyunun ismini yanlış okudunuz. The Evil Within 2 oyunun ismi. Eğer çevirdiyseniz paylaşmanızı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Konuda Launcher linki var. Onu indirip açın. The Evil Within 2 çevirisi de mevcut.
Marling Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #8 SHYAH dedi: AA, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
SHYAH dedi: AA, bu oyunun Türkçe çeviri grubunda ben de vardım. Şu linkte VirusTotal sonuçlu bir link var ama ne kadar güvenilir emin değilim. The Evil Within 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yama ile oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Sürprizbozan çevirmenler kısmını boş geçmemiş site, güvendim ben Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
Sadıkgell Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Core™ i9-11900KF Processor MSI Gaming 4060ti 8GB Asus TUF Gaming b560-m plus Kingston Fury Beast 32GB ddr4 RAM Samsung 980Pro m2 1TB SSD Rampage RMP-750-80PB 750 W ID-COOLING SE-224-XTS Mini Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #9 Charlotth dedi: Konuda Launcher linki var. Onu indirip açın. The Evil Within 2 çevirisi de mevcut. Eki Görüntüle 1652394 Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'le de uyumlu mudur?
Charlotth dedi: Konuda Launcher linki var. Onu indirip açın. The Evil Within 2 çevirisi de mevcut. Eki Görüntüle 1652394 Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'le de uyumlu mudur?