Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 24 Aralık 2023 #11 anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şuan da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt. Genişletmek için tıkla... yamatr.com güvenli mi hocam
anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şuan da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt. Genişletmek için tıkla... yamatr.com güvenli mi hocam
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2023 #12 ÖmerBerat dedi: yamatr.com güvenli mi hocam Genişletmek için tıkla... Ben turkce-yama.com üzerinden kurmuştum ama yamatr.com da güvenilirdir, kurabilirsiniz.
ÖmerBerat dedi: yamatr.com güvenli mi hocam Genişletmek için tıkla... Ben turkce-yama.com üzerinden kurmuştum ama yamatr.com da güvenilirdir, kurabilirsiniz.
someone1 Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2024 #13 anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şu an da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt. Genişletmek için tıkla... anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şu an da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt Genişletmek için tıkla... Hocam link gelir mi?
anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şu an da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt. Genişletmek için tıkla... anifraxe dedi: Yaması her yerde var ya. Ben mobildeyim şu an da PC'de olsam link atardım. Ben hiç aramamıştım yamayı 2 dakikada bulup kurmuştum direkt Genişletmek için tıkla... Hocam link gelir mi?