eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 16 Şubat 2022 #2 Keşke yapılsa.
Alioth Kilopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #3 Az önce 2.oyununu da bitirdim bayağı keyifliydi 3. oyun yapılması muhtemel gibi duruyor.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 24 Mayıs 2022 #4 Oyun ne güzel ne de kötü. Eh işte diyebileceğim bir oyun.
Alioth Kilopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #5 eylül kabuss dedi: Oyun ne güzel ne de kötü. Eh işte diyebileceğim bir oyun. Genişletmek için tıkla... Ya ben keyif aldım ya o bana yetiyor ama sanki ilk oyundan daha kısaydı bölümlere çabuk atlanılıyor bu oyunda.
eylül kabuss dedi: Oyun ne güzel ne de kötü. Eh işte diyebileceğim bir oyun. Genişletmek için tıkla... Ya ben keyif aldım ya o bana yetiyor ama sanki ilk oyundan daha kısaydı bölümlere çabuk atlanılıyor bu oyunda.
Asil_BobMontaqe Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 3. oyunun çıkmasını çok çok istiyorum daha kidman ve bizim adam beraber olamadı ve oyun harbi keyifliydi helal olsun yapanlara.
3. oyunun çıkmasını çok çok istiyorum daha kidman ve bizim adam beraber olamadı ve oyun harbi keyifliydi helal olsun yapanlara.
Alioth Kilopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #7 Asil_BobMontaqe dedi: 3. oyunun çıkmasını çok çok istiyorum daha kidman ve bizim adam beraber olamadı ve oyun harbi keyifliydi helal olsun yapanlara. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan adamlar neden ghostwire Tokyo yaptılar bunun yerine anlam veremedim.
Asil_BobMontaqe dedi: 3. oyunun çıkmasını çok çok istiyorum daha kidman ve bizim adam beraber olamadı ve oyun harbi keyifliydi helal olsun yapanlara. Genişletmek için tıkla... Bunu yapan adamlar neden ghostwire Tokyo yaptılar bunun yerine anlam veremedim.