İnceleme The Exit 8

  • Konuyu başlatan Yutka46
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 108
Katılım
31 Mart 2024
Mesajlar
4.643
Makaleler
2
Çözümler
472
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun kısa bir oyun. Dikkatinize ve biraz da şansınıza bağlı olarak 20 dakikada da bitebilir 3 saatte de bitebilir. Oyundaki temel döngüyü anlatacağım burada.

1772649226176.png

Amacımız metro istasyonundan kaçmak. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere 8. çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. 0 numaralı koridordan sırasıyla ilerleyerek 8 numaralı koridora ulaşmak için ise fotoğraftaki yerden geçiyoruz. Burada dikkat edeceğimiz şey, bu koridorda herhangi bir anomali yani farklılık olup olmadığı. Mesela solda 6 tane poster var, bunların sayısı 7 olabilir. Tavandaki sarı tabelada veya yürüyen adamda bir farklılık olabilir. Böyle durumlar var ise koridordan geri dönüyoruz, eğer herhangi bir farklılık yok ise yani her şey olması gerektiği gibi ise düz devam ediyoruz. Böylece 0 numaralı koridordan 1 numaralı koridora geçmiş olacağız. Her zaman bu fotoğraftaki koridorda yapacağız bunu, yani her numarada aynı koridordayız. Eğer ki farklılık olmasına rağmen geri dönmeyip düz devam ederseniz veya farklılık olmamasına rağmen geri dönerseniz en başa yani 0'a geri dönüyorsunuz. Bir sürü çeşit anomali var oyunda, her numarada her sıfırlamada falan değişiyor bunlar. O yüzden her zaman dikkat etmeniz gerekiyor, 0'a döndükten sonra kaldığınız yere kadar ezbere ilerleyemiyorsunuz.

Oyundan keyif aldığımı söyleyebilirim. Herhangi bir farklılık fark etmeyip ilerlediğim vakit bir bakıyordum 0'a geri döndüm meğerki bir yerde anomali varmış. Çok kolay anomaliler de var gerçekten zor fark edilen anomaliler de var. Dikkatinize ve sabrınıza bakıyor olay. Burada bitirmek istiyorum, oyunu kesinlikle öneriyorum. Herkese iyi sosyaller.

Bu arada Exit 8 diye bir film var. Ben daha izlemedim ama oyundan da iyi diyorlardı. Bakabilirsiniz.

Oyuna verdiğim puan:

1772650502464.png
 
Son düzenleme:
66 dakikada bitirmiştim oyunu. Oyun kendi türünde iyi olan oyunlardan birisi. İnceleme için teşekkürler hocam. Ellerinize sağlık.
 
66 dakikada bitirmiştim oyunu. Oyun kendi türünde iyi olan oyunlardan birisi. İnceleme için teşekkürler hocam. Ellerinize sağlık.
Yaklaşık 2.30 saatte bitirdim ben. Bir süre bu anomaliyi fark etme işini hızlıca yapmamız gerektiğini düşünüyordum, yani adam koridorun sonuna gelince sıfırlanıyordur demiştim. Süre sınırı misali. O yüzden daha adam yolu yarılamadan ben ya geri ya ileri gitmiş oluyordum, çok sakat oynamıştım vallahi. 😀 Öyle ki daha 2. denememde 7'ye gelmiştim sonra o noktaya gelemiyordum.
 
Puanlamalarım hassas değil o kadar. 3,5 yıldızı "iyi" diye nitelendirdiğim oyunlara veriyorum. Gerçekten keyif aldığım bu harbiden iyi dediğim oyunlar. Diğer yıldızların karşılığını da söyleyeyim madem konusu açılmışken. 4 yıldız - çok iyi, 4,5 yıldız - başyapıt, 3 yıldız - ortalama üstü, 2,5 yıldız - Ortalama, 2 yıldız - ortalamanın altı, 1,5 yıldız - kötü, 1 yıldız - çok kötü, 0,5 yıldız - Allah'a emanet. 🙂
5 yıldız kişisel, her oyuna vermiyorum.
 
Puanlamalarım hassas değil o kadar. 3,5 yıldızı "iyi" diye nitelendirdiğim oyunlara veriyorum. Gerçekten keyif aldığım bu harbiden iyi dediğim oyunlar. Diğer yıldızların karşılığını da söyleyeyim madem konusu açılmışken. 4 yıldız - çok iyi, 4,5 yıldız - başyapıt, 3 yıldız - ortalama üstü, 2,5 yıldız - Ortalama, 2 yıldız - ortalamanın altı, 1,5 yıldız - kötü, 1 yıldız - çok kötü, 0,5 yıldız - Allah'a emanet. 🙂
5 yıldız kişisel, her oyuna vermiyorum.
Bende direkt ortası yok. Beğenmediğime yapıştırıyorum 1 yıldızı 🤣

Bu arada iyi iyi diyip Hogwarts Legacy'e de 5 vermişim. :D

Sanırım oynayıp bitirdiğim. Oyunlara 5 verme eğilimindeyim.

Demek ki kendisini oynatmış! O kadar saat oynayıp zevk almışım. Zevk almasam oynamam zaten diyip okey. Sonu da iyi bitti. Tamam! Kötü sonla bitirse 3 yıldız verebilirim. :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı