Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 1 Nisan 2024 #1 Merhaba, aşağıdaki çakmağı Türkiye'de veya Amazon'da nasıl bulabilirim? Bunun replikası veya buna benzer bir çakmak almak istiyorum. Zippo kibrit diye de geçebiliyormuş sanırım ama ben çekince direk yansın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Merhaba, aşağıdaki çakmağı Türkiye'de veya Amazon'da nasıl bulabilirim? Bunun replikası veya buna benzer bir çakmak almak istiyorum. Zippo kibrit diye de geçebiliyormuş sanırım ama ben çekince direk yansın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ayredsr Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Buldun mu reis?
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 6 Ağustos 2024 #3 ayredsr dedi: Buldun mu reis? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 6 Ağustos 2024 #4 @ayredsr @Emre Çetin 70 2024 yeni orijinal Zorro saf bakır maç Retro gazyaÄı yaÄı sigara çakmak çekme ateÅleme yangın erkek sigara EDC aracı - AliExpress 15 En bilindik replikası bu linkteki var ancak kalitesi tartışılır. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@ayredsr @Emre Çetin 70 2024 yeni orijinal Zorro saf bakır maç Retro gazyaÄı yaÄı sigara çakmak çekme ateÅleme yangın erkek sigara EDC aracı - AliExpress 15 En bilindik replikası bu linkteki var ancak kalitesi tartışılır. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et