Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Ben Xbox'tan arkadaşım PC'den The Finals oynamak istiyoruz oynama gibi bir şansımız var mı? Ona göre indireceğim.
Ben Xbox'tan arkadaşım PC'den The Finals oynamak istiyoruz oynama gibi bir şansımız var mı? Ona göre indireceğim.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Synthwav3 dedi: Ben Xbox'tan arkadaşım PC'den The Finals oynamak istiyoruz oynama gibi bir şansımız var mı? Ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam paralı falan değil indirin deneyin işte.
Synthwav3 dedi: Ben Xbox'tan arkadaşım PC'den The Finals oynamak istiyoruz oynama gibi bir şansımız var mı? Ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam paralı falan değil indirin deneyin işte.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.001 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 İnternette az araştırdığımda var olduğunu gördüm. Yükleyip deneyebilirsiniz. Yes, The Finals supports full crossplay across all platforms, including PlayStation 5, Xbox Series X/S, and PC. Genişletmek için tıkla... Kaynaklar: Is The Finals crossplay or cross-platform? The lowdown on whether The Finals supports crossplay or cross-platform play, so you can team up with friends on PC, PS5, or Xbox Series X/S. www.eurogamer.net Is The Finals cross-platform? Crossplay is the lifeblood of modern shooters, especially free-to-play ones. The Finals has a huge player base, but does it also have crossplay to sustain it? www.digitaltrends.com
İnternette az araştırdığımda var olduğunu gördüm. Yükleyip deneyebilirsiniz. Yes, The Finals supports full crossplay across all platforms, including PlayStation 5, Xbox Series X/S, and PC. Genişletmek için tıkla... Kaynaklar: Is The Finals crossplay or cross-platform? The lowdown on whether The Finals supports crossplay or cross-platform play, so you can team up with friends on PC, PS5, or Xbox Series X/S. www.eurogamer.net Is The Finals cross-platform? Crossplay is the lifeblood of modern shooters, especially free-to-play ones. The Finals has a huge player base, but does it also have crossplay to sustain it? www.digitaltrends.com