ggomerxxl
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Kingston Fury Beast 16 GB(2X8)
- Ekran kartı
- ASUS TUF RTX 4070 12GB OC
- Anakart
- ASUS X670E-E
- İşlemci
- RYZEN 7 7700X
Merhaba herkese, 2 ay önce bir sistem almıştım. Çok fazla problem çıkarmamıştı (birkaç problem dışında onlar da çözüldü) aslında ama dün yeni beta haliyle çıkan the finals adlı FPS oyununu deneyimlemek için Steam üzerinden indirdim. Oyun sırasında ara sıra kasmalar, sıcaklık artışları, FPS düşüklüğü gibi problemler çıkıyordu ama eskiden bilgisayarımın kötü olmasının verdiği alışkanlık ile çok problem etmedim, çok büyük bir sorun gibi değildi biraz rahatsız etse de. Daha sonralarında en büyük problem, birkaç maç attıktan sonra oyun crash vermeye başladı. Oyun maç sırasında donuyordu sonrasında da kapanıp görseldeki gibi bir Unreal hatası veriyordu. Bazen maç tam başlarken, bazen tam biterken, bazen ortalarında aniden oyun donup kapanıyordu ve hata veriyordu. Bütün sürücüler güncel, oyun dosyaları bütünlüğünü de birkaç kez doğruladım. Hatta oyunu silip tekrar bile yükledim ancak problem devam ediyor. Windows da güncel. Başka oyunlarda problem çıkmıyor sadece bu oyunda, ilgilenirseniz sevinirim.
Son düzenleme: