The Finals nasıl bir oyun?

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
Yeni nesil Call Of Duty multiplayer oyunlarına çok benzettim. Daha çok e-sporculara hitap ediyor gibi. Siz neler düşünüyorsunuz bu oyun hakkında?

Çıktığı zamandan beri oynuyorum. Oyun şuanlık betada ve oyunda çok fazla içerik yok. Oyun betada olduğundan dolayı şuan sadece Asya sunucusundan oynabiliyorsunuz ve biraz ping var. Oyunda her yeri kırıp dökebiliyorsunuz ve bu da oyunu çok zevkli yapıyor.

Optimizasyonu beta da olmasına rağmen oldukça iyi. Oynanış da iyi. Ancak haritalar çok karmaşık ve oldukça gereksiz yere fazla büyük. Az yer kaplaması da iyi bir şey.

Ayarlardan bölge değiştirilebiliyor. Oyun otomatik olarak hep Asya'ya atıyor. Ayarlardan Avrupa seçerseniz manuel olarak, daha düşük gecikmede oynarsınız.

Oynaması zevkli, arkadaşlarla eğlenceli oluyor. CoD oynar gibi oynarsanız yüksek kill maçlar yapabilirsiniz.

Ayarlardan bölge değiştirilebiliyor. Oyun otomatik olarak hep Asya'ya atıyor. Ayarlardan Avrupa seçerseniz manuel olarak, daha düşük gecikmede oynarsınız.
Ben şeyi soracağım. Bende pc yok p yüzden telefondan ücretsiz bir şekilde erken erişimi aldım dün. Şimdi ben oyuna sahip miyim? Oyun çıktıktan sonra almam falan gerekmiyor dimi?

Uzun zamandır piyasada doğu çıkışlı hızlı oynanışlı MMOFPS oyunlarının eksikliği vardı. CoD, BF gibi seriler hem yüksek sistem gereksinimi istemeleri hem de ücretli olmalarıyla çoğu oyuncuyu kaçırıyordu. Şöyle warrock, Point Blank, CrossFire vb. oyun yok. The finals hem hızlı oynanışı hem ücretsiz olmasıyla bu eksikliği kapatabilir gibi geldi.

Çok güzel oyun. Vurdulu kırdılı eğlenceli. Fakat oynayan kişilerin oyunu bilmesi lazım yoksa kanser olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…