elmutefekkir Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar sadece The Finals oynarken ping sorunu yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok, bunu nasıl çözerim?
Arkadaşlar sadece The Finals oynarken ping sorunu yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok, bunu nasıl çözerim?
W Warlord_x7 Megapat Katılım 11 Ekim 2011 Mesajlar 168 2 Ocak 2024 #2 Nasıl bir ping sorunu? Dalgalanmamı ya da direk yüksek ping mi? Artı 0 Eksi
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Oyun sıkıntılı 50 ile 130 arası ms alıyorum. Artı 0 Eksi
L LongShort Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 2 Ocak 2024 #4 Pinge nasıl bakıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS elmutefekkir Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 LongShort dedi: Pinge nasıl bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti geliyor. LongShort dedi: Pinge nasıl bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti Warlord_x7 dedi: Nasıl bir ping sorunu? Dalgalanmamı ya da direk yüksek ping mi? Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında bir anda kalıyorum. 5 - 10 saniye sürüyor sonra bir 7 - 8 dakika sonra tekrar oluyor. Artı 0 Eksi
LongShort dedi: Pinge nasıl bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti geliyor. LongShort dedi: Pinge nasıl bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti Warlord_x7 dedi: Nasıl bir ping sorunu? Dalgalanmamı ya da direk yüksek ping mi? Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında bir anda kalıyorum. 5 - 10 saniye sürüyor sonra bir 7 - 8 dakika sonra tekrar oluyor.
L LongShort Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 2 Ocak 2024 #6 Aynı sorun bende var. 2-3 saniye bir anda lag oluyor. Demek oyun sorunlu. Artı 0 Eksi
W Warlord_x7 Megapat Katılım 11 Ekim 2011 Mesajlar 168 3 Ocak 2024 #7 elmutefekkir dedi: Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti geliyor. Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti Oyun esnasında bir anda kalıyorum. 5 - 10 saniye sürüyor sonra bir 7 - 8 dakika sonra tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Dediklerinize göre ani ping çıkışı oluyor. Variation sorunu. Sadece bu oyunda oluyorsa, oyun sorunlu demektir. Artı 0 Eksi
elmutefekkir dedi: Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti geliyor. Bakamıyoruz maalesef ama oyunda kırmızı ping işareti Oyun esnasında bir anda kalıyorum. 5 - 10 saniye sürüyor sonra bir 7 - 8 dakika sonra tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Dediklerinize göre ani ping çıkışı oluyor. Variation sorunu. Sadece bu oyunda oluyorsa, oyun sorunlu demektir.