Badfenax Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 50 14 Aralık 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı rx 570 series Anakart a320m a pro İşlemci Amd ryzen 3 quad core 1200 Oyuna girdikten sonra maç aratıyorum. Maç bulduktan sonra karakter seçme ekranına girme ekranında başlıktaki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Oyuna girdikten sonra maç aratıyorum. Maç bulduktan sonra karakter seçme ekranına girme ekranında başlıktaki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
carrot huggs Yoctopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Badfenax dedi: Oyuna girdikten sonra maç aratıyorum. Maç bulduktan sonra karakter seçme ekranına girme ekranında başlıktaki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... aynısı bendede oluyo bilen biri çıkarsa lütfen banada söylesin Artı 0 Eksi
Badfenax dedi: Oyuna girdikten sonra maç aratıyorum. Maç bulduktan sonra karakter seçme ekranına girme ekranında başlıktaki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... aynısı bendede oluyo bilen biri çıkarsa lütfen banada söylesin
KS KS Badfenax Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 50 23 Aralık 2023 #3 carrot huggs dedi: Aynısı bende de oluyor bilen biri çıkarsa lütfen bana da söylesin. Genişletmek için tıkla... Ben sil yükle yaptı düzeldi. Artı 0 Eksi
carrot huggs dedi: Aynısı bende de oluyor bilen biri çıkarsa lütfen bana da söylesin. Genişletmek için tıkla... Ben sil yükle yaptı düzeldi.
carrot huggs Yoctopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Badfenax dedi: Ben sil yükle yaptı düzeldi. Genişletmek için tıkla... ben 30 kere yapmışımdır hala aynı Artı 0 Eksi
Badfenax dedi: Ben sil yükle yaptı düzeldi. Genişletmek için tıkla... ben 30 kere yapmışımdır hala aynı