The First Berserker: Khazan alınır mı?

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
FromSoftware oyunlarını seven biriyim. FS dışında sevdiğim tek souls-like oyun da lies of p arkadaşlar. Sizce bu oyun alınır mı? Steam'de 24 dolara düşmüş.

Son düzenleme:
Genel olarak iyidir ancak mekanlar falan çok tek düze, FS'nin o sanat tasarımından çok yoksun, bu sebeple ben oynarken çok sıkılmıştım.

Şahsi olarak Lords of the Fallen 2023, Wuchang, Wukong gibi oyunları daha çok öneririm.

Wukong listemde zaten de Wuchang peki hocam sizce nasıl ds1'in o uzun mesafelerini manasız yürümelerini sevmiyorum daha çok ds3 bana uygun? Eğer Wuchang de ds1 gibiyse onu da eleyeyim.

Bir de khazanın boss videosuna baktım birkaç tane bosslar o kadar kötü görünüyor ki bir alanda sanat tasarımından atmosferden yoksun geldi bana

Wuchang'in harita yapısı DS1'e çok benziyor. Khazan evet, o konularda berbat sadece oynanışta iyi bir oyun. Wukong alıp geç derim ben.

Wuchang'in harita yapısı DS1'e çok benziyor. Khazan evet, o konularda berbat sadece oynanışta iyi bir oyun. Wukong alıp geç derim ben.
Sadece Wukong o zaman mantıklı olan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…