FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 18 Kasım 2021 #31 @volgarz, AMD programı kurulduysa, programa girip sürücüyü güncelleyin, eğer sürücü kurduysa, bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girin.
@volgarz, AMD programı kurulduysa, programa girip sürücüyü güncelleyin, eğer sürücü kurduysa, bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girin.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #32 Darth Milos dedi: Yeniden açın Genişletmek için tıkla... yeniden kuruluyor olması gereken birşey mi FurkannC dedi: @volgarz, AMD programı kurulduysa, programa girip sürücüyü güncelleyin, eğer sürücü kurduysa, bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girin. Genişletmek için tıkla... hangi program
Darth Milos dedi: Yeniden açın Genişletmek için tıkla... yeniden kuruluyor olması gereken birşey mi FurkannC dedi: @volgarz, AMD programı kurulduysa, programa girip sürücüyü güncelleyin, eğer sürücü kurduysa, bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girin. Genişletmek için tıkla... hangi program
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 18 Kasım 2021 #33 volgarz dedi: Yeniden kuruluyor olması gereken bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam neyi yeniden açtınız ben sistemi dedim.
volgarz dedi: Yeniden kuruluyor olması gereken bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam neyi yeniden açtınız ben sistemi dedim.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 18 Kasım 2021 #34 @volgarz, kurulum ekranını çekip atabilir misin?
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #35 FurkannC dedi: @volgarz, kurulum ekranını çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... FurkannC dedi: @volgarz, kurulum ekranını çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... şimdi bitti kapat dedi kapattım
FurkannC dedi: @volgarz, kurulum ekranını çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... FurkannC dedi: @volgarz, kurulum ekranını çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... şimdi bitti kapat dedi kapattım
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 18 Kasım 2021 #36 @volgarz, kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Sonra tekrar oyuna girip dene.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #37 FurkannC dedi: @volgarz, kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Sonra tekrar oyuna girip dene. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağol deneyeceğim
FurkannC dedi: @volgarz, kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Sonra tekrar oyuna girip dene. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağol deneyeceğim