Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #61 UgurDur dedi: Hocam @HawLİ1çock ile @ItzCandan sonra bir arkadaşa daha sözüm var ve 8 kişi doluyor sanırım Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yüklemeye gidiyorum. Yaşınız kaç acaba ?
UgurDur dedi: Hocam @HawLİ1çock ile @ItzCandan sonra bir arkadaşa daha sözüm var ve 8 kişi doluyor sanırım Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yüklemeye gidiyorum. Yaşınız kaç acaba ?
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #62 Faraenn dedi: Hocam şimdi yüklemeye gidiyorum. Yaşınız kaç acaba? Genişletmek için tıkla... Görmüşsünüzdür hocam
Faraenn dedi: Hocam şimdi yüklemeye gidiyorum. Yaşınız kaç acaba? Genişletmek için tıkla... Görmüşsünüzdür hocam
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #63 UgurDur dedi: Hocam @Silinen üye ile @Faraenndan sonra bir arkadaşa daha sözüm var ve 8 kişi doluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sunuculara baktığımda 99 kişiye kadar olan sunucu görmüştüm.
UgurDur dedi: Hocam @Silinen üye ile @Faraenndan sonra bir arkadaşa daha sözüm var ve 8 kişi doluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sunuculara baktığımda 99 kişiye kadar olan sunucu görmüştüm.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #64 UgurDur dedi: 00 Genişletmek için tıkla... Ben 00 hocam sorun çıkartmaz inşallah.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #65 Faraenn dedi: Ben 00 hocam sorun çıkartmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz da mesajı silseniz hani yaşı bilmesinler. Emzik dedi: Sunuculara baktığımda 99 kişiye kadar olan sunucu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aa sorun yok o zaman buyurun. ID m yazıyor yukarılarda bir yerde.
Faraenn dedi: Ben 00 hocam sorun çıkartmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz da mesajı silseniz hani yaşı bilmesinler. Emzik dedi: Sunuculara baktığımda 99 kişiye kadar olan sunucu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aa sorun yok o zaman buyurun. ID m yazıyor yukarılarda bir yerde.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #66 Hocam düzenle yapıp 00 yapın.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #67 CypIosh dedi: Attım istek. Genişletmek için tıkla... Halen grubu göremiyor musunuz hocam? Faraenn dedi: Hocam düzenle yapıp 00 yapın. Genişletmek için tıkla... İstek attınız mı?
CypIosh dedi: Attım istek. Genişletmek için tıkla... Halen grubu göremiyor musunuz hocam? Faraenn dedi: Hocam düzenle yapıp 00 yapın. Genişletmek için tıkla... İstek attınız mı?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #68 UgurDur dedi: Sorun olmaz da mesajı silseniz hani yaşı bilmesinler. Aa sorun yok o zaman buyurun. ID m yazıyor yukarılarda bir yerde. Genişletmek için tıkla... Attım zaten arkadaşlık isteği. Nova ile başlayan benim.
UgurDur dedi: Sorun olmaz da mesajı silseniz hani yaşı bilmesinler. Aa sorun yok o zaman buyurun. ID m yazıyor yukarılarda bir yerde. Genişletmek için tıkla... Attım zaten arkadaşlık isteği. Nova ile başlayan benim.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #69 UgurDur dedi: Halen grubu göremiyor musunuz hocam? İstek attınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabım sınırlı alınca sınır kalkacak büyük ihtimal o zaman atarım.
UgurDur dedi: Halen grubu göremiyor musunuz hocam? İstek attınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabım sınırlı alınca sınır kalkacak büyük ihtimal o zaman atarım.
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #70 Faraenn dedi: Hocam hesabım sınırlı alınca sınır kalkacak büyük ihtimal o zaman atarım. Genişletmek için tıkla... Ben size atayım hocam isminiz ne?
Faraenn dedi: Hocam hesabım sınırlı alınca sınır kalkacak büyük ihtimal o zaman atarım. Genişletmek için tıkla... Ben size atayım hocam isminiz ne?