Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.979 Makaleler 4 Çözümler 48 22 Ekim 2020 #11 Sam Lake dedi: Sons of the forest bekle. Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir. The Forest'in yenisi mi ? Duymadım da hiç.
Sam Lake dedi: Sons of the forest bekle. Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir. The Forest'in yenisi mi ? Duymadım da hiç.
Light Yagami Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 22 Ekim 2020 #12 Yapılacak çok şey var, sıkmaz.
Sam Lake Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ekim 2020 #13 Shinsai dedi: Hocam o nedir. The Forest'in yenisi mi ? Duymadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shinsai dedi: Hocam o nedir. The Forest'in yenisi mi ? Duymadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hasancan737 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #14 Sam Lake dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli The Forest.
Sam Lake dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli The Forest.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.979 Makaleler 4 Çözümler 48 22 Ekim 2020 #15 Sam Lake dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2020'nin ortalarında çıkacak denmiş ama hala yok.
Sam Lake dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2020'nin ortalarında çıkacak denmiş ama hala yok.
DenebK1212 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 63 22 Ekim 2020 #16 nuriadam12 dedi: Arkadaşlar, oyun arıyordum. Sonra arkadaşım The Forest'ı önerdi. Ben de şu an düşünüyorum, acaba şu anda The Forest satın alsam ve oynasak arkadaşımla 2 kişi olarak sıkar mı? Genişletmek için tıkla... 2 Kişi ile oynamak zevkli olur ama daha çok arkadaş bulabilirsen daha zevkli olur.
nuriadam12 dedi: Arkadaşlar, oyun arıyordum. Sonra arkadaşım The Forest'ı önerdi. Ben de şu an düşünüyorum, acaba şu anda The Forest satın alsam ve oynasak arkadaşımla 2 kişi olarak sıkar mı? Genişletmek için tıkla... 2 Kişi ile oynamak zevkli olur ama daha çok arkadaş bulabilirsen daha zevkli olur.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.230 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #17 Güzel bir oyun ama hayatta kalma tarzı oyun istiyorsan 7 Days to Die veya Rust almanız daha iyi olur bence.
Güzel bir oyun ama hayatta kalma tarzı oyun istiyorsan 7 Days to Die veya Rust almanız daha iyi olur bence.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 22 Ekim 2020 #18 Tek kişide oynanabilir, fakat arkadaşın varsa vereceği zevki katlar tavsiye ederim döneminin en iyi oyunlarındandır bence
Tek kişide oynanabilir, fakat arkadaşın varsa vereceği zevki katlar tavsiye ederim döneminin en iyi oyunlarındandır bence
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 22 Ekim 2020 #19 Tek başına bile oynanır.
nuriadam12 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 35 22 Ekim 2020 #20 Cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler.