M myigitp Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 The Forest, çığlık festivaline özel 2.09 dolar alınır mı? İndirime girince almayı düşünüyordum daha da düşer mi yoksa iyi fiyat mıdır?
The Forest, çığlık festivaline özel 2.09 dolar alınır mı? İndirime girince almayı düşünüyordum daha da düşer mi yoksa iyi fiyat mıdır?
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 679 Çözümler 7 3 Kasım 2024 #2 Arkadaşlarla oyniycaksan düşünmeye bile gerek yok alınır ama tek başınaysan emin değilim.
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 Arkadaşlarınız varsa efsane oyun çok sarıyor. Eskimesine rağmen gayet saran bir oyun özelliklede Survival seviyorsanız.
Arkadaşlarınız varsa efsane oyun çok sarıyor. Eskimesine rağmen gayet saran bir oyun özelliklede Survival seviyorsanız.
M myigitp Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #4 Judele dedi: Arkadaşlarla oyniycaksan düşünmeye bile gerek yok alınır ama tek başınaysan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tek başımayım
Judele dedi: Arkadaşlarla oyniycaksan düşünmeye bile gerek yok alınır ama tek başınaysan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tek başımayım
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.211 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #5 The forest ekip arkadaslariyla oynanir tek başına sarmiyor.
M myigitp Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #6 Y4lçın Bulut dedi: Arkadaşlarınız varsa efsane oyun çok sarıyor. Eskimesine rağmen gayet saran bir oyun özelliklede Survival seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet survival oyunlarını deli gibi seviyorum özellikle Dying Light gibi oyunlar.
Y4lçın Bulut dedi: Arkadaşlarınız varsa efsane oyun çok sarıyor. Eskimesine rağmen gayet saran bir oyun özelliklede Survival seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet survival oyunlarını deli gibi seviyorum özellikle Dying Light gibi oyunlar.
Reanex Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #7 Eğer tek başına girersen sinir bozucu ve sıra sıra korkutucu bir oyun olabiliyor ama arkadaşlarınla oynayacaksan tabii ki alınır. Tek başıma gireceğim diyorsan yine iyi bir seçenek olabilir.
Eğer tek başına girersen sinir bozucu ve sıra sıra korkutucu bir oyun olabiliyor ama arkadaşlarınla oynayacaksan tabii ki alınır. Tek başıma gireceğim diyorsan yine iyi bir seçenek olabilir.
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 821 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2024 #8 Yine alınabilir. Arkadaşlar ile çok farklı bir deneyim oluyor ama tek de oynanabilen bir oyun yani.
M myigitp Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #9 Rogturk dedi: The forest ekip arkadaslariyla oynanir tek başına sarmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler muhtemelen bir arkadaşlara sorarım olur derlerse göz atarım.
Rogturk dedi: The forest ekip arkadaslariyla oynanir tek başına sarmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler muhtemelen bir arkadaşlara sorarım olur derlerse göz atarım.
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #10 myigitp dedi: Evet Survival oyunlarını deli gibi seviyorum özellikle Dying Light gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tek başınıza biraz korkunç bir oyun olabilir.
myigitp dedi: Evet Survival oyunlarını deli gibi seviyorum özellikle Dying Light gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tek başınıza biraz korkunç bir oyun olabilir.