bane Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Hepinize merhaba. Benim PC'min hard diski yandı arkadaşlarla da Forest'a başlamıştık ben eğer eski bir bilgisayardan geçersem eşyalarım kaybolur mu?
Hepinize merhaba. Benim PC'min hard diski yandı arkadaşlarla da Forest'a başlamıştık ben eğer eski bir bilgisayardan geçersem eşyalarım kaybolur mu?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Ağustos 2021 #2 Oyunun orjinalse ve Steam Cloud açıksa eşyalarınız kaybolmaz ama oyununuz crackliyse kaybolur. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
oyuncu1233 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 bane dedi: Hepinize merhaba. Benim PC'min hard diski yandı arkadaşlarla da Forest'a başlamıştık ben eğer eski bir bilgisayardan geçersem eşyalarım kaybolur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer dünya'yı siz açtınız ise dünya gider eğer arkadaşınız açtıysa aynı Steam hesabından girerseniz sıkıntı olmaz.
bane dedi: Hepinize merhaba. Benim PC'min hard diski yandı arkadaşlarla da Forest'a başlamıştık ben eğer eski bir bilgisayardan geçersem eşyalarım kaybolur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer dünya'yı siz açtınız ise dünya gider eğer arkadaşınız açtıysa aynı Steam hesabından girerseniz sıkıntı olmaz.
bane Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 oyuncu1233 dedi: Eğer dünya'yı siz açtınız ise dünya gider eğer arkadaşınız açtıysa aynı Steam hesabından girerseniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... quarest dedi: Oyunun orjinalse ve Steam Cloud açıksa eşyalarınız kaybolmaz ama oyununuz crackliyse kaybolur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
oyuncu1233 dedi: Eğer dünya'yı siz açtınız ise dünya gider eğer arkadaşınız açtıysa aynı Steam hesabından girerseniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... quarest dedi: Oyunun orjinalse ve Steam Cloud açıksa eşyalarınız kaybolmaz ama oyununuz crackliyse kaybolur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.