KEIND Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.138 Çözümler 3 11 Kasım 2024 #2 KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çoğu mağara için bir kısımda gerekiyor. O yüzden almanı öneririm. Geçen yıl bitirdiğim için tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal gerekiyor.
KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çoğu mağara için bir kısımda gerekiyor. O yüzden almanı öneririm. Geçen yıl bitirdiğim için tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal gerekiyor.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 11 Kasım 2024 #3 KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 600 saat falan geçirdim ama hatırladığım kadarıyla evet.
KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 600 saat falan geçirdim ama hatırladığım kadarıyla evet.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 11 Kasım 2024 #4 KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tırmanma baltası bazı yerlerde şart oluyor (krater) Oyunun sonlarına dogru bir yerde lazım oluyordu diye hatırlıyorum.
KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tırmanma baltası bazı yerlerde şart oluyor (krater) Oyunun sonlarına dogru bir yerde lazım oluyordu diye hatırlıyorum.
KEIND Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... GEREK YOKMUŞ VE FİLMİNİN GELMESİ LAZIM
KEIND dedi: Başlıkta da yazdığım gibi balta olmadan bitirilebilir mi ya da onun dışında bir şey gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... GEREK YOKMUŞ VE FİLMİNİN GELMESİ LAZIM