The Forest canavarına karşı ne yapılmalı?

SnowyRoads

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar The Forest'ta 10-11. gündeyim artık ormanda bile şu altı bacaklı şeyden dolaşıyor. Bunu fark ettiğimde Katana'yı almaya gidiyordum, ne yapmalıyım? (el feneri ve paslı baltayı aldım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar The Forest'ta 10-11. gündeyim artık ormanda bile şu altı bacaklı şeyden dolaşıyor. Bunu fark ettiğimde Katana'yı almaya gidiyordum, ne yapmalıyım? (el feneri ve paslı baltayı aldım)

Başlangıçta silah veriyordu sanırsam onunla öldürebilirsin. Tek başınamı oynuyorsun? Düzenleme: 2.oyunuyla karıştırdım başını pardon. İnternetten silah mağaralarına bakıp silah alıp dalabilirsin basit bir oyun.

11. gündesin ve daha motorlu testere, modern baltayı vs toplamadın mı? Biz ilk günde toplamaya başlıyoruz. 3 adet molotof'la yakıp daha sonra mızrakla veya baltayla öldürebilirsin tamamen yakarak öldürme zırhını alamazsın yoksa.

The Forest sapığı olarak seni selamlıyorum öncelikle
Basen güvende mi?
Mağaralara indinmi.
----
Yapman gerekenler ormanda gördüysen ve kovaliyorsa suya gir veya kaç hiç uğraşma bunlarla uğraşmak sıkıntı 1V1 de ağlatır
Bosslarla savaşırken denize yakın durun cowman koştururken denize girip ölür
Virginia ziplarken denize girip ölür (karşılaştığınız bu olmali)
Armsy kovalarken dodge atarsaniz denize girebilir.

----
Bosslari yenmek içinse yere yapraklardan alev tuzağı kurabilirsiniz sonra bosslar gelince yapraklari ateşe verip bosslara ok yağdırıp öldürebilirsiniz
Dikkat edin gün 20 25'ten sonra maskeli canavarlar geliyor hızlılar güçlüler ve dayanıklılar 2 kişi dayanamadik onlara 😂😂 eğer beraber oynamak isterseniz veya daha fazla bilgi isterseniz Discord'dan ekleyebilirim sizi.

Ben tek başıma oynuyorum o konuda geri kaldım biraz =D şimdi Katana'yı almaya mı gidiyim direk?

Katana'yi al direkt hem hizli hem de hasarı yüksek seri seri vurursun modern yay var onu da alabilirsin oklari daha güçlü delip geçiyor resmen veya alev tuzakları ile halledebilirsiniz kendim bizzat 4 tane bossla 1V4 attığım için tavsiyem dodge ve Katana :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı