The Forest oyununu oynarken bir ses geliyor ve siyah ekrana dönüyor. Dump dosyasını ekledim. Windows 10'un son sürümünü kullanıyorum. Sistemde her şey lisanslı.
Yaşadığınız sıkıntı sadece The Forest'de mi oluyor? Çünkü çoğu benchmarklarına baktığınızda 30-50 FPS verdiğini göreceksiniz tekrardan söylüyorum oyun aşırı kötü bir optimizasyona sahip. Oyunun dosyalarını doğrulamadıysanız doğrulayın.
Yaşadığınız sıkıntı sadece The Forest'de mi oluyor? Çünkü çoğu benchmarklarına baktığınızda 30-50 FPS verdiğini göreceksiniz tekrardan söylüyorum oyun aşırı kötü bir optimizasyona sahip. Oyunun dosyalarını doğrulamadıysanız doğrulayın.
Başka bir oyunda ya da masaüstündeyken de 1-2 kez benzer şeylerin ya da mavi ekran hatalarının olduğunu hatırlıyorum. Bir keresinde Youtube açıkken devam eden cızırtılı bir ses eşliğinde donmuştu mesela. Anakartı değiştirip SSD ekledim ve sistemi geçen hafta sıfırdan kurdum zaten. O yüzden oyun dosyalarında bir sorun olacağını sanmıyorum. The Forest oynarken bilgisayar donabiliyor ve 1-2 kez da oyun kendiliğinden kapandı. FPS drop vs. olmuyor 40 üstü sabit. Oyunun opitmizasyonunun iyi olmadığını da biliyorum ama donması hayra alamet değil gibi geldi başka yerde bir sorun olması lazım. Windows otomaik kuruyor diye anakartın sürücülerini siteden indirip kurmadım onunla alakalı olabilir mi?
Memtest de yaptım. 5 saat kadar bir süre teste devam etti hiç hata bulamadı. Daha fazla beklemeden testi kapattım bu yüzden.
Merhaba Ben de save dosyasını aciyorum oyunnicinde aciliyo hiçbir şekilde harkeet edemiyorum sadece. Mouse calisiyo klavyede esc flalan calismiyo Alt+F4 yaparak cikabiliyoruum
The Forest oyununu oynarken bir ses geliyor ve siyah ekrana dönüyor. Dump dosyasını ekledim. Windows 10'un son sürümünü kullanıyorum. Sistemde her şey lisanslı.