The Forest Düşük Ayarlarda Kasma Sorunu

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem rahat karşılıyor ama oyunda kasıyor. Arkadaşımın AMD 1GB ekran kartı ve 6GB RAM'i var, son ayarlarda 30FPS alırken 2GB ekran kartım, 8GB RAM'im var ve en düşük ayarlarda 11FPS alıyorum. Oyunun adı The Forest, nasıl düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem rahat karşılıyor ama oyunda kasıyor. Arkadaşımın AMD 1GB ekran kartı ve 6GB RAM'i var, son ayarlarda 30FPS alırken 2GB ekran kartım, 8GB RAM'im var ve en düşük ayarlarda 11FPS alıyorum. Oyunun adı The Forest, nasıl düzelir?

O oyunda şöyle bir sıkıntı var. Yani grafiği düşürünce oyun otomatik olarak grafik kartını düşük zannederek FPS'i olabildiğince kısar yani çözünürlüğü düşür sonra da grafikleri ellerinle tek tek dene FPS artacak mı bak bakalım. Yani FPS ölçer olarak sana Rivatuner'ı öneririm. Öncelikle her şeyi low yap sonrada tek tek mediuma çıkar yükselecektir.

NOT: Oyundayken kasma istemiyorsan etrafındaki ağaçları olabildiğince azalt 3-5 FPS artacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı