claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 İyi sosyaller, The Forest oyununda oyun içi hilelere izin ver açık. F kilidi yok. Oyuna giriyorum, F1'e basıyorum ama hile komut yeri açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi sosyaller, The Forest oyununda oyun içi hilelere izin ver açık. F kilidi yok. Oyuna giriyorum, F1'e basıyorum ama hile komut yeri açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm kozmoneustee 30 Temmuz 2022 Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın.
Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2022 #2 Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın.
omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 30 Temmuz 2022 #3 Ana menüdeyken "developermodeon" yazman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #4 omurkayracakir dedi: Ana menüdeyken "developermodeon" yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kozmoneustee dedi: Oyunun ana ekranına gelip "developermodeon" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Ana menüdeyken "developermodeon" yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kozmoneustee dedi: Oyunun ana ekranına gelip "developermodeon" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun oldu.
Tahapugar Femtopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #5 kozmoneustee dedi: Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın. Genişletmek için tıkla... Yinede olmuyor Artı 0 Eksi
kozmoneustee dedi: Oyunun ana ekranına gelip "DEVELOPERMODEON" yazman gerekir. Daha doğrusu orada yazılacak bir şey yok ama sen yazıp entere basacaksın. Genişletmek için tıkla... Yinede olmuyor