swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #11 Eğer uzun zamandır oynayan veya tecrübeli birisi varsa yazabilir beraber oynayabiliriz. Eğlenceli biriyimdir ya muhabbeti kıt birisi değilim hani oynarsanız hoşunuza gidecek biriyim. Son düzenleme: 16 Haziran 2021
Eğer uzun zamandır oynayan veya tecrübeli birisi varsa yazabilir beraber oynayabiliriz. Eğlenceli biriyimdir ya muhabbeti kıt birisi değilim hani oynarsanız hoşunuza gidecek biriyim.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 21 Haziran 2021 #12 swezyyy dedi: hocam peki öğrendikten sonra korktunuz veya tırstınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, ben The Forest'ı 1080p Minecraft gibi görüyorum. Yani sürekli yapı inşa ediyorum. Hikaye kısmı için hiç uğraşmadım
swezyyy dedi: hocam peki öğrendikten sonra korktunuz veya tırstınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, ben The Forest'ı 1080p Minecraft gibi görüyorum. Yani sürekli yapı inşa ediyorum. Hikaye kısmı için hiç uğraşmadım