DarkSays Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 5 dakikada bir oyundan atıyor host not responding deyip. Bıktım artık oyuna giresim olmuyor. Save de atmıyorum direkt en başa atıyor ne yapabilirim?
5 dakikada bir oyundan atıyor host not responding deyip. Bıktım artık oyuna giresim olmuyor. Save de atmıyorum direkt en başa atıyor ne yapabilirim?
KS KS DarkSays Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #11 Save dosyasına nereden ulaşabilirim? Artı 0 Eksi
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #12 DarkSays dedi: Save dosyasına nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazen belgeler kısmında oluyor bazen %appdata% kısmında bazen ise oyun içi dosyalarındaki klasörlerde değişiyor yani. Artı 0 Eksi
DarkSays dedi: Save dosyasına nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazen belgeler kısmında oluyor bazen %appdata% kısmında bazen ise oyun içi dosyalarındaki klasörlerde değişiyor yani.