koXahar Decapat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 442 Çözümler 3 25 Şubat 2021 #1 The Forest içeren Steam hesabı alınır. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
princehybrid Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Yanlış anlamayın ciddi olarak soruyorum. Neden bir steam hesabı açıp Forest satın almak yerine böyle bir yöntem izliyorsunuz?
Yanlış anlamayın ciddi olarak soruyorum. Neden bir steam hesabı açıp Forest satın almak yerine böyle bir yöntem izliyorsunuz?
koXahar Decapat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 442 Çözümler 3 26 Şubat 2021 #3 princehybrid dedi: Yanlış anlamayın ciddi olarak soruyorum. Neden bir steam hesabı açıp Forest satın almak yerine böyle bir yöntem izliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki bu sadece Forest özelinde değil genelde bir oyunu alıp yeterince oynadıktan sonra daha ucuza o hesabı satarlar. Böylelikle hem oyun için verdiği miktar azalmış olur hem de alan kişi çok daha ucuza oyunu edinmiş olur. Ek: Konu kapatılabilir, alımı gerçekleştirdim.
princehybrid dedi: Yanlış anlamayın ciddi olarak soruyorum. Neden bir steam hesabı açıp Forest satın almak yerine böyle bir yöntem izliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki bu sadece Forest özelinde değil genelde bir oyunu alıp yeterince oynadıktan sonra daha ucuza o hesabı satarlar. Böylelikle hem oyun için verdiği miktar azalmış olur hem de alan kişi çok daha ucuza oyunu edinmiş olur. Ek: Konu kapatılabilir, alımı gerçekleştirdim.