The Forest için oyun arkadaşı

Bugün sanırım torrente selam verme vakti geldi . Hangi oyunu oynayacağız hocam ona göre indireyim. GTA sıkıntı çıkarır mı emin değilim 100GB akşama yetişmesi zor olabilir.
hocam yetişip yetişmemesi önemli değil farklı zamanda oynarız tek başıma takıla takıla sıkıldım zaten

hocam yetişip yetişmemesi önemli değil farklı zamanda oynarız tek başıma takıla takıla sıkıldım zaten
hocam sesli konuşacakmıyız peki

hocam sesli konuşacakmıyız peki
Konuşuruz hocam sıkıntı yok. Şuan inili ranch, forest, mc, lol, pes, bf1 var bunlardan biri sizde varsa oynayabiliriz şuanda.

Konuşuruz hocam sıkıntı yok. Şuan inili ranch, forest, mc, lol, pes, bf1 var bunlardan biri sizde varsa oynayabiliriz şuanda.
hocam discordda vpn olayı falan varya interneti biraz yavaşlatıyo ordanmı konuşuruz farklı bir uygulamadanmı

hocam discordda vpn olayı falan varya interneti biraz yavaşlatıyo ordanmı konuşuruz farklı bir uygulamadanmı
GoodbyeDPI kurun hocam en basiti. Ne ping sorunu var ne de başka birşey mükemmel yazılım. İsterseniz discorddan yazalım konuyu dağıtmayalım.

Sons of The Forest Raft ve fforest 1 var gelecek varsa 14 yaşındaym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…