The Forest Key'i nereden alınabilir?

kaan_05

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller hayırlı bayramlar, The Forest keyini uyguna alabileceğim bir yer var mıdır? Aradım ancak bulamadım Steam için.

Hocam, indirimlerde 1.04 dolara düşüyor. Keşke sonbahar indirimleri bitmeden önce alsaydınız. Ucuza key bulabileceğiniz bir yer yok sanırım.

Hocam, indirimlerde 1.04 dolara düşüyor. Keşke sonbahar indirimleri bitmeden önce alsaydınız. Ucuza key bulabileceğiniz bir yer yok sanırım.
Öyleyse mecbur yaz indirimini bekleyeceğiz hocam saolun, iyi bayramlar.

Herkese iyi sosyaller hayırlı bayramlar, The Forest keyini uyguna alabileceğim bir yer var mıdır? Aradım ancak bulamadım Steam için.

Bu siteden Steam için The Forest key satan sitelere bakabilirsin. Hangi site güvenilir veya değil onun hakkında bilgi sahibi değilim.

Hocam oradan baktımda key satmıyolar hesap satıyorlar.

Bu iki site key olarak satıyor ve oyunun şu anki fiyatının üstünde o yüzden bir anlamı yok. Yaz indirimlerini beklemeniz daha iyi olacaktır.

Tamamdır yinede saolun hocam mecbur yazın alıcaz, iyi bayramlar dilerim sizede.

Hocalarım pekiya key değilde hesap satan bir site biliyor musunuz? Uygun fiyata.

Hocalarım pekiya key değilde hesap satan bir site biliyor musunuz? Uygun fiyata.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…