ChappieSs Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 13 Mart 2023 #1 Ana lobide F1 basıyorum fakat konsol yeri açılmıyor, hilelere izin ver ayarı açık. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Çözüm Brandenburg 13 Mart 2023 ChappieSs dedi: F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz.
ChappieSs dedi: F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz.
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 Ana menüde direkt olarak “developermode on” yazmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS ChappieSs Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 13 Mart 2023 #3 Beyaz Saray dedi: Ana menüde direkt olarak “developermode on” yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor. Artı 0 Eksi
Beyaz Saray dedi: Ana menüde direkt olarak “developermode on” yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor.
Brandenburg Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 4 13 Mart 2023 #4 ChappieSs dedi: F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
ChappieSs dedi: F1 konsolu açılmıyor oraya yazacağım biliyorum ama konsol açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz.
KS KS ChappieSs Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 13 Mart 2023 #5 Brandenburg dedi: Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anamenüde mi yazmam gerekiyor. Artı 0 Eksi
Brandenburg dedi: Konsolu açmadan "developermodeon" yazıyorsunuz. Sonra F1'e basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anamenüde mi yazmam gerekiyor.
Brandenburg Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 4 13 Mart 2023 #6 ChappieSs dedi: Anamenüde mi yazmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. @ChappieSs Yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi
ChappieSs dedi: Anamenüde mi yazmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. @ChappieSs Yapabildiniz mi?
KS KS ChappieSs Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 13 Mart 2023 #7 Brandenburg dedi: Evet. @ChappieSs yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır yaptım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Brandenburg dedi: Evet. @ChappieSs yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır yaptım teşekkürler.
Brandenburg Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 4 13 Mart 2023 #8 ChappieSs dedi: Tamamdır yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi