Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Steam indiriminde The Forest aldım. Koşarken titreme gibi bir şey oluyor. Bunu kapatma şansım var mı? Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
Steam indiriminde The Forest aldım. Koşarken titreme gibi bir şey oluyor. Bunu kapatma şansım var mı?
Çözüm hellaboutthat 28 Mayıs 2021 Steo dedi: Seçeneklerden nereye girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim.
Steo dedi: Seçeneklerden nereye girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.429 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #2 Motion blurdan mı bahsediyorsunuz? Motion blur kapatıp öyle deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 hellaboutthat dedi: Motion blurdan mı bahsediyorsunuz? Motion blur kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerden nereye girmem lazım? Artı 0 Eksi
hellaboutthat dedi: Motion blurdan mı bahsediyorsunuz? Motion blur kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerden nereye girmem lazım?
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.429 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #4 Steo dedi: Seçeneklerden nereye girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim. Artı 1 Eksi Çözüm
Steo dedi: Seçeneklerden nereye girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim.
T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #5 hellaboutthat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim. Genişletmek için tıkla... Video gizli gözüküp bende de aynı sorun var fakat Motion bluru bulamadım tam olarak nerede. Artı 0 Eksi
hellaboutthat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:51'i açın hocam. Bende oyun vardı sildim. Genişletmek için tıkla... Video gizli gözüküp bende de aynı sorun var fakat Motion bluru bulamadım tam olarak nerede.