Sürprizbozan The Forest nasıl kolayca bitirilir ve oynanır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheMinor

Centipat
Katılım
27 Nisan 2024
Mesajlar
512
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunu korka korka oynayamayan çok kişi var korkmaktan ziyade başaramayan kişiler var onlara püf noktalari söyleyeceğim.

Hiçbir olayı yok tek olayı şu uçağın yanındaki bavulları kırıyorsun sonra denizi bulup kıyıdan ilerliyorsun karşına yat ve büyük ağaç çıkacak yatın içine gir orada save al loot topla vs fazla durma.
Base yapma zorunluluğun yok yata gidip save alabilirsin ilk önce oyunu bitir oyun bitince falan yaparsın ve zaten The Forest RDR2 gibi GTA oyunları gibi 1 finalde 60 saat takılabileceğin bir oyun değil.

Sonra direkt katana almaya git mağarayı tamamen bitirmene gerek yok YouTube'dan bak işte burada sağdan gir şurada soldan in vs. ama mağaraya girmeden önce mızrak yap ve etraftaki komodo ejderini avla o taraflarda komodo ejderi olur 3-5 zırh yaparsın.

Katanayı al çık, baltana kumaş craftla ve baltanı yak, sonra karşına çıkan yamyamları b tuşundan kitapla kamp kurup yak kemiklerinden zırh yap. 1 yamyam = 6 kemik = 1 kemik zırh.

Gitmen gereken mağara sıralamasını söylemek çok bir şey ifade etmez size bağlıdır ben şöyle yaparım genelde: 1-katana, 2-modern balta, 3-dalgıç kıyafeti ve paslı balta, 3-keycard, 3-tırmanma baltası, 4-modern yay.

Paslı baltanın engellemesi Full diye önemli bence sağ tıkta iyi koruyor.

Ayrıca oyunun hiçbir yerinde geçmez ama benim gibi uzun süredir oynayanlar şunu fark eder ki yamyamlar (ilk 8 güne kadar çıkabilir)bir süre size dalmaz sürekli izler eğer yaklaşırsan dalar ayrıca ormana zarar verdikçe sinirlenir ve üstüne gelirler.

Bosslara karşı modern balta (kumaşla yakarak) ,molotof, yay (en önemlisi çünkü bazen bosslar aşağıda olup IP'ten inince dalarlar böylece uzaktan yakarak okla öldürürsünüz).

Oyunun en zor mağarası denilen mağara modern yay mağarasına 3 kemik zırhla girip 2 boss zırhı ve 6 kemik zırhla çıkmak çok basit sadece oyunun mantığını kavraman lazım.

Hayatta kalma veya zor modda falan değilseniz yamyamlara karşı katana kullanın.
Hiç gece gezmedim ben zararlı çıkarsın.

Fazla uzun olmuş olabilir ilkte böyle bitirince zaten gerisi geliyor daha sonra eğlene eğlene bitirebilirsin o da sana bağlı ister günde 1 mağara ile tüm mağaraları bitir oyunu bitirme ister benim dediğim gibi bitir sonra base kur.
Benim taktik çok da lootluk değil amaç mağaradan gerekli itemi al çık lootunu yap çık gereksiz girişimler yapma, oradan aşağı inme çünkü kayda değer alınacak bir şey yok niye zırhımı kaybedeyim?

Bu da mağaralar ve içlerinde ne olduğu Steam communityden aldım ve okumamak için üstlerine yazdım.

Oyun sonu için bir mağara vardı onu unuttum mağara veya derin çukura inme yöntemleri ile oyun sonuna gideceksiniz.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden oyuna başladığımız gibi direkt yamyamlar saldırırdı. Ama sanırım oyuna güncelleme getirdiler ve bize saldırma süresini arttırdılar. Verdiğin taktikler gerçekten iyi, teşekkürler.
 
Gayet başarılı olmuş ama bence minik bir öneri map'te siyah yerine daha açık bir renk kullanırsan daha tatlı olur.
 
Gayet başarılı olmuş ama bence minik bir öneri Map'te siyah yerine daha açık bir renk kullanırsan daha tatlı olur.

Hocam çok sağ ol mapteki kırmızı işaretleri benim değildi siyah yazıları ben yaptım sadece gene de teşekkürler tekrar kapsamlı bir rehber atarsam dikkat edeceğim.

Önceden oyuna başladığımız gibi direkt yamyamlar saldırırdı. Ama sanırım oyuna güncelleme getirdiler ve bize saldırma süresini arttırdılar. Verdiğin taktikler gerçekten iyi, teşekkürler.

Evet bu arada son 2 kez bitirdiğimde yer yüzünde hiç yamyama rastlamadım herkese saldırmama rağmen maksimum 3 adet falan görmüşümdür onlara da saldırdım zaten.
 
Eskiden tırsa tırsa oynardım oyunu, çünkü ben daha barınak kurmadan yamyamlar çete halinde gelirdi gece 5-6 kişi. Gerçi zor modda oynamıştım onu. Ama şimdi en az 2 gün geçmeden onları göremiyoruz. Ben barınağımı sahil şeridine kurdum, o bahsettiğin teknenin hizasındaki sahile. Ancak asla gelmediler. Ben onlara yaklaşana kadar beni bulamadılar. Zaten yamyamlar gece uçağın orada takılıyorlardı 2 kişi. İşin azıcık da eğlencesindeyim çünkü biraz iskelesi yüksek bir ev kurdum. 125 odun toplamam gerekti oraya. 3 veya 4 günde mi ne bitirdim barınağı. (Yine gelmediler)
 

Evet o zamanlar çok korkunçtu,oyun o yamyamlar anca çok ileride geliyorlar artık. Çok iyi hatırlıyorum ben korkarak oynarken direkt yata kaçardım sabaha kadar beklerlerdi sahil kıyısında bağırır adam toplarlardı Şu an öyle bir olay kalmadı maalesef bir süre sonra geliyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…