The Forest optimizasyonu nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVİDİA Geforce GTX 1050 Tİ 4GB
İşlemci
i5-7400
Arkadaşlar The Forest'i Ultra ayarlarda 80+ FPS alabiliyorum fakat bazen FPS 40-50 FPS'e düşüyor sonra geri 80 FPS'e düzeliyor. Optimizasyon sorunu mu var bu oyunda? Zaten sistemim neredeyse bütün oyunları oynayabiliyor.

Bende i5 13600KF 4070 OC 12 GB DDR5 2x16 GB RAM sistemim ile Ultra ayarlarda 200 FPS'leri görüyorum fakat anlık drop giriyor oyuna bence optimizasyon da sıkıntı var.

Bana göre uçuk FPS farkı var. Demek ki işlemcim zayıf. DDR4 mü kullanıyorsun? Oyunda sıkıntı olduğu belli. Ayrıca ciddi miktarda yaşadığım droplar son güncellemenin ardından oyuna sıfırdan başlamamla çözüldü sayılır. Yine de save şiştikçe ve güncelleme geldikçe sapıtıyor ve oyuna yeniden sıfırdan başlamam gerekiyor. Bendeki FPS kıtlığı işlemciden oluyor. 100 FPS görmüyor. Ram kullanımım senin aksine 16-20 gb seviyesinde. Oyun her güncellemeden sonra bugla doluyor sapıtıyor. Mecbur baştan sil baştan başlıyorum. Toplamda 200 saati geçtim. Tecrübelerim bu şekilde.

Son düzenleme:
Ddr5 sistem var oyunu oynuyorum normal akıcı şekilde bir anda 1 saniye bile değil bir anlık drop giriyor gidiyor rahatsız edici değil ama pc den kaynaklı diye korktum

Ddr5 sistem var oyunu oynuyorum normal akıcı şekilde bir anda 1 saniye bile değil bir anlık drop giriyor gidiyor rahatsız edici değil ama pc den kaynaklı diye korktum
Olmadığını düşünüyorum. Bende DDR4 durum daha kötü. Akıcı ama arada sağlam droplar yiyorum. Hala oynuyorsanız beraber oynayalım mı? Oyun arkadaşı arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…